Danish Crown fastansætter tre flygtninge - og klar til flere

Danish Crown er begejstret for praktikforløb med 16 syriske flygtninge - tre ad dem er nu fastansat og tjener egne penge.

Danish Crowns praktikforløb for syriske flygtninge fører nu til de første fastansættelser. Projektet skal samtidig udvides til andre dele af slagterikoncernen de kommende måneder.
Det skriver branchemediet FødevareWatch.
"Det har været en fantastisk succes. Allerede nu er der tre deltagere, som har nået et niveau, hvor de er blevet fastansat i Danish Crown. De er blevet taget ud af programmet og tjener deres egne penge," fortæller Jens Hansen, pressechef i Danish Crown, til FødevareWatch.

Godsejer ser ny teknologi som et kravMaskiner 18. januar · 12:06

De 16 syriske flygtninge begyndte i slutningen af oktober på et halvt års praktikforløb på Danish Crowns slagterifabrik i Blans i Sønderjylland. Under halvvejs i forløbet er tre af deltagerne nu blevet fastansat på fabrikken - en succes man håber at gentage på andre slagterier.
"Vi arbejder meget intenst på at brede det ud, og det håber vi lykkes inden for en forholdsvis kort periode," fortæller Jens Hansen.
Han er imponeret over, hvor "ekstremt hurtigt" de syriske flygtninge lærer håndværket. Helt præcist hvilke slagterier og hvor mange slagterier, der bliver tale om, vil han endnu ikke komme nærmere ind på.
 

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu