Fynsk rådgivning vokser og henter million i overskud

Rådgivningsvirksomheden Centrovice fik overskud på 1,1 mio. kr. i 2015.

Rådgivningsvirksomheden Centrovice, der er hjemmehørende i Vissenbjerg,  har offentliggjort sit regnskab for 2015. Bundlinjen viser en omsætning på 101 mio. kr. og et overskud efter skat på 1,1 mio.kr. 

Adm. direktør, Louise Helmer betegner årets omsætning og resultat som tilfredsstillende – ikke mindst med baggrund i virksomhedens primære branche, landbrugsbranchen, som har været særdeles presset rent økonomisk igennem hele 2015.

"Efter flere års stagnation har vi i det forgangne år øget vores omsætning.  Når landmændene er så pressede, er det naturligt, at vi er inde og hjælpe med at løse de meget vanskelige udfordringer, som mange af dem desværre står i.

Det er en del af forklaringen på den stigende omsætning," forklarer Louise Helmer.

Flere medarbejdere

En anden forklaring er ansættelsen af flere nye medarbejdere over de sidste par år. De bidrager direkte til opgaveløsningen og omsætningen og frigiver tid hos de erfarne konsulenter, så de kan bruge mere tid på den avancerede rådgivning, fremhæver hun.

Endelig var den nye virksomhedsskatteordning fra sommeren 2014 årsag til ekstraordinært mange opgaver hen over vinteren 2015, hvilket har bidraget til den øgede omsætning.

Maskinforretning indgår samarbejde med stor New Holland-forhandlerMaskiner 12. december · 10:59

Også i 2015 har Centrovice haft fokus på udvikling, fx inden for indenfor ledelse af landmandens bedrift og digitalisering af hele regnskabsprocessen. Et helt nyt forretningsområde er energirådgivning. 

På omkostningssiden har Centrovice i 2015 reduceret sine driftsomkostninger væsentligt. Det løbende fokus på omkostningsstyring sammenholdt med den øgede omsætning har bidraget til overskuddet på 1,1 mio. kr, hvilket er 1,7 mio. kr. bedre end sidste års resultat.

Tilfreds formand

Bestyrelsen for Centrovice med bestyrelsesformand Niels Rasmussen i spidsen udtrykker tilfredshed med regnskabet for 2015:

"Med omsætningsmæssig vækst og overskud på bundlinjen i en meget vanskelig tid, kan jeg kun sige, det er meget tilfredsstillende.

Jeg glæder mig samtidig over, at resultatet giver et godt fundament for fortsat udvikling af service og rådgivning til de fynske landmænd," siger Niels Rasmussen.
 

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu