Hanegal i fremgang satser på færdigretter

Hanegal A/S afslutter rekordregnskab, forventer fortsat vækst og investerer i produktudvikling og færdigretter

Hanegal A/S, der producerer økologisk kødpålæg, pølser og færdigretter til primært detailhandlen, har netop offentliggjort deres bedste regnskab for tredje år i træk. Regnskabet, der sluttede 30. juni 2015, endte med et resultat på 2,8 mio. kr imod 1,5 mio. kr. året før - altså meget tæt på en fordobling af overskuddet.

Regnskabsåret bærer præg af fortsat stor vækst i omsætningen i Danmark som har styrket virksomhedens position på hjemmemarkedet. Intet tyder på at interessen for økologi bliver mindre og virksomhedens bestyrelse forventer også fortsat vækst og forbedrelse af indtjeningen i de kommende år - både på hjemmemarkedet og de nære eksportmarkeder.

Store investeringer

Hanegal har investeret stort i produktudvikling og i nye produktionsanlæg og færdigretter på køl er et nyt forretningsområde, hvor man ser store muligheder for vækst. Der har også været fokus på at styrke virksomheden til den fortsatte vækst og til detailhandelens øgede krav om effetivitet og innovation.

Produktionen foregår på Hanegals fabrik i Haderslev, som efter tilgangen af en håndfuld medarbejdere nu har en samlet arbejdsstyrke på 40 ansatte. Administration og salg foregår fra hovedkontoret i Silkeborg.

Spegepølser og leverpostej er fortsat de enkeltprodukter, som Hanegal sælger mest af. Oprindeligt slagtede firmaet selv dyrene, som blev til råvarer i fabrikken, men i dag importerer Hanegal praktisk taget alt kødet til fabrikken.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle