Hornsyld opruster inden for fjerkræfoder

Hornsyld Købmandsgaard A/S træder nu aktivt ind på det danske marked for fjerkræfoder efter virksomhedens køb af fjerkræfoderfabrikken i Gødstrup ved Herning.

Hornsyld Købmandsgaard A/S opruster inden for fjerkræfoder. Det privatejede grovvareselskab har pr. 1. marts 2016 ansat Jesper Kjærulff Hansen som salgschef og markedsansvarlig for fjerkræfoder.

Hornsyld Købmandsgaard købte i juni 2015 Hedegaard Agros fjerkræfoderfabrik i Gødstrup for at fremtidssikre produktionskapaciteten og med henblik på fortsat vækst på det danske grovvaremarked.

"Siden overtagelsen har vi mødt stor interesse og opbakning fra mange æg- og fjerkræproducenter, og vi træder nu ind på det danske fjerkræfodermarked som et godt alternativ," siger salgsdirektør Henrik Hedegaard.

Ni landbrug går sammen om gårdbiogas-finansiering 9. december · 10:30

"Vi fornemmer, der er en efterspørgsel og at kunderne er åbne, og med ansættelsen af ny salgschef ser vi frem til en positiv vækst og udvikling inden for fjerkræområdet," siger han. 

45-årige Jesper Kjærulff Hansen har en landbrugsfaglig uddannelse fra Vejlby Landbrugsskole inden for husdyrernæring og kommer fra en stilling som produktkonsulent ved DLG, hvor han startede i 2002.

"Jeg ser frem til arbejdet med at bygge markedet op og præsentere kunderne for, hvad Hornsyld Købmandsgaard kan tilbyde inden for foder til æglæggende høns samt produktion af slagtekyllinger," siger Jesper Kjærulff Hansen.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu