Landboformand vil i Folketinget

Venstre i Aabenraa har udpeget to kandidater til næste Folketingsvalg. Den endelige kandidat vælges 4. februar.

Formanden for LandboSyd, Mogens Dall, vil nu forsøge at komme i Folketinget. Venstre i Aabenraa har således peget på to kandidater til det kommende Folketingsvalg, nemlig Mogens Dall og det nuværende byrådsmedlem i Haderslev, Camilla Eva Jørgensen.

Formanden for Venstre i Aabenraa, Lorens Peter Jørgensen siger i en kommentar:

"Vi er overbeviste om, at de to kandidater er yderst kompetente på hver deres måde. De vil hver især med sikkerhed være i stand til at varetage kredsens interesser på Christiansborg," siger han.

Ugens handel: Landmand køber sin Claas-tærsker nr. 17Maskiner 23. november · 15:26

Afgørelsen om, hvem der vælges som Venstre Aabenraas Folketingskandidat bliver afgjort af Venstres medlemmer på et opstillingsmøde, der foregår torsdag 4. februar kl. 19.30, i Aabenraa.

Formanden for Venstres Kredsbestyrelse, Leif Andersen siger:

"Efter at vores tidligere Folketingsmedlem, Peter Christensen i efteråret meddelte, at han ikke stod til rådighed som kredsens kandidat, har vi gennem de seneste måneder haft gang i en intern udvælgelsesproces i Venstre. Vi  har haft kontakter til en del mulige kandidater, og på baggrund af processen peger bestyrelsen således på to kandidater med hver deres vidt forskellige personlige baggrunde."
 

Faktaboks

De to kandidater

Mogens Dall er 53 år og bosiddende ved Bovrup, hvor han ejer to landbrugsejendomme. Desuden er Mogens Dall formand for LandboSyd i Aabenraa, ligesom han besidder en række tillidshverv.

Camilla Eva Jørgensen er 23 år, arbejder til daglig hos P. Christensen A/S i Kolding og Odense. Hun er bachelor i international handel og marketing, og derudover byrådsmedlem for Venstre i Haderslev. Aktiv i VU og i øvrigt i en række foreninger.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu