LandboSyd vokser uden for Sønderjylland

Rådgivningsselskabet LandboSyd har øget omsætningen med 5 procent i 2015. En del af væksten er tilgang af nye kunder uden for det syd- og sønderjyske område.

Rådgivningsvirksomheden LandboSyds regnskab for 2015 viser en fremgang i omsætningen på fem procent  til 71,8 mio. kr. Det oplyser selskabet i en pressemedelelse.

Fremgangen er et resultat af en fortsat tilgang af kunder fra hele landet samt udvidet aktivitet på eksisterende kunder, oplyser direktør Klaus Andersen, LandboSyd.

”Vi kan se, at den primære vækst kommer udenfor vores traditionelle markedsområde, som er syd- og Sønderjylland. Det er positivt, at kunder i andre dele af landet har fået øje for vores rådgivningsydelser, det er med til at styrke og konsolidere virksomheden samlet set,” siger han.

LandboSyd budgetterer med yderligere fremgang i omsætningen i 2016 - trods, ifølge LandboSyd, det faldende marked.

Universitet: Mindre kvælstof udledt til vandløb 16. november · 14:44

”Årets resultat blev et overskud på knap 1,7 mio. kr. før skat. Det anser vi for tilfredsstillende henset til den markedsmæssige situation. Også datterselskaberne – Agrocura og LandboGrup-pen Syd – fortsatte de positive takter, som har været kendetegnende for selskaberne de sene-ste år,” siger Klaus Andersen.

LandboSyd har 135 ansatte.

Årsregnskabet bliver præsenteret på virksomhedens generalforsamling tirsdag d. 1. marts.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu