Østrigsk presser debuterer på Græsland

Østrigske Pöttinger viser for første gang kombipresseren Impress og en ny version af skårlæggeren Novacat.

Når østrigske Pöttinger stiller op til demoerne på Græsland ’18, vil der være to af maskinerne, der får deres første liveoptræden i Danmark, nemlig kombipresseren Impress 155 VC og en ny variant inden for skårlægger-programmet, nemlig Novacat A10 CF.

Pöttinger Impress 155 VC er en kombineret rundballepresser med integreret indpakker.

»Presseren har markedets korteste teoretiske snitlængde på 36 millimeter med 32 ovenliggende Twin Blade vendbare knive. Der kan reguleres på snitlængden ved at ændre antallet af knive, og knivbanken kan trækkes ud på siden af presseren, hvor tilgangen er ergonomisk«, siger Pöttinger Danmarks salgschef, Lars Andreasen, om presseren, der har et variabelt ballekammer med en diameter på 0,8 til 1,55 m.

Den fine snitning betyder, at rundballen er klar til brug, og man kan spare yderligere findeling. Som østrigerne siger, har man med nyheden opnået »snittevognskvalitet i en rundballepresser«.

Den anden debutant, skårlæggeren Novacat A10 CF har en arbejdsbredde på 8,8 til 10,02 meter og har såkaldt Y-Drive transmission og med eller uden Isobus. Skårlæggeren er uden crimper, hvor det er muligt at bredsprede eller skårsammenlægge via sneglesystem, hvilket er meget velegnet til helsædsafgrøder. Skårlæggeren er kendetegnet ved lav egenvægt til trods for skårsammenlægningsudstyret. Arbejdsbredden kan reguleres under kørslen.

Faktaboks

Pöttinger viser også:

  • Skårlæggeren Novacat A10 ED Collector.
  • Storriven Top 1252 C.
  • Venderen Hit 12.14 T
  • Snittervognen Jumbo 10010 Combiline.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.