20 føl solgt for 5,2 mio. kr.

I pinsen blev der afholdt følauktion under arrangementet Equitour Aalborg. 20 føl blev solgt for en samlet pris på 5,2 mio. kr.

Et stort hestearrangement og folkefest blev i pinsen afholdt på Helgstrand Academy i Vodskov under navnet Equitour Aalborg. Det er den kendte erhvervsmand og rytter Andreas Helgstrand der, blandt andre, stod bag arrangementet, der betegnes som en stor succes.

En af de mange hovedattraktioner var følauktionen, der blev afholdt anden pinsedag. 22 føl fra Danmark, Tyskland og Holland var under hammeren, og 20 føl (91%) blev solgt til en samlet hammerslagspris på 690.500 Euro eller 5,2 mio kroner.

Auktionens toppris på ikke mindre end 150.000 Euro eller 1,1 mio. kr gik til det første føl i kollektionen, et hoppeføl fra Henrik Hansen (HH Horses), som blandt andet også har avlet verdensmesteren Fiontini.

Det næstdyreste føl der blev solgt på auktionen gik for 60.000 Euro svarende til 450.000 kr til Grand Prix dressurrytter Cathrine Rasmussen fra Norge. Det var et hingsteføl  fra Anette Nilausen og Niels-Jørgen Johansen.

Equitour Aalborg blev afholdt på Andreas Helgstrands nyindkøbte ridecenter overfor hans millionforetagende, Helgstrand Dressage.

Arrangørerne ville ud over stævneaktiviteterne gøre det til en folkefest og derfor var der, ud over auktion var der internationale spring- og dressurklasser, søndag aften koncert med Medina, Gulddreng , Phlake og Page Four.

Alle priserne kan ses her

 

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle