22 landmænd efterspørger 100 mio. kr. hos Dansk Landbrugskapital

Siden lanceringen i november har Dansk Landbrugskapital nu 22 landmænd, som har efterspurgt lån for i alt 100 mio. kr., skriver organisationen i en pressemeddelelse.

Dansk Landbrugskapital åbnede for udlån i forrige uge. Allerede nu har Vækstfonden, som er sekretariat for Dansk Landbrugskapital, en pipeline på 22 landbrug, som konkret har efterspurgt lån for over 100 mio. kr. Lånene ser ud til at få den forventede størrelse på 5-8 mio. kr.

For at følge med efterspørgslen udvider Vækstfonden landbrugsteamet og justerer organisationen.

”Vi har en låneramme på en mia. kr., og vi skal i dialog med rigtig mange landbrug og deres finansieringspartnere for at få pengene ud at arbejde. Derfor udvider vi nu vores landbrugsteam med to ny landbrugskundechefer. Vi forventer at kunne annoncere de første lån inden for de kommende uger,” siger Palle Christiansen, landbrugskundedirektør i Vækstfonden.

Nye grødeskæringsregler er skuffelse for landmænd 8. december · 14:23

Ny chef

I forbindelse med udvidelsen af landbrugsteamet har Palle Christiansen, der fyldte 65 sidste år, valgt at videregive ansvaret for den daglige ledelse til Lene Gade Hovmøller, der i dag er landbrugskundechef i Vækstfonden. Lene Gade Hovmøller tiltræder som ny landbrugskundedirektør den 1. april.

Palle Christiansen fortsætter på teamet frem til oktober og efterfølgende som en del af Vækstfondens netværk. Han vil frem til oktober fokusere sin indsats på udviklingen af aktiviteterne i Dansk Landbrugskapital.

Direktørskiftet bliver markeret ved en reception den 24. april på Vækstfondens kontor på Billundvej 3, 6500 Vojens, fra kl. 14-16. Alle er meget velkomne, skriver Dansk Landbrugskapital.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu