28-årig griseproducent køber 132 hektar og ejer nu ejendomme for 200 millioner kroner

Samlet set ejer han nu 10 ejendomme til en værdi af 200 millioner kroner.

Den 28-årige griseproducent Christoffer Ulrich har netop købt endnu en ejendom til sit landbrug.

Det skriver Nordjyske ud fra oplysninger fra dataplatformen Resights. De har også, uden held, forsøgt at få en kommentar fra Christoffer Ulrich.

Den nyerhvervede ejendom er Steffenhøj 47 ved Brønderslev, som Christoffer Ulrich har betalt 27 millioner kroner for. Handlen er tinglyst i april i år med 132 hektar jord. 

I 2023 har Christoffer Ulrich handlet ejendomme for mere end 50 millioner kroner og samlet set ejer han nu i alt 10 ejendomme, som han har købt for knap 200 millioner kroner, ifølge dataplatformen Resights.

Sammen med sin far, Jan Ulrich,  og flere andre partnere er han også medejer af et kæmpe biogasanlæg, Biogas Brønderslev, der, når det står klar, kan håndtere 700.000 tons biomasse om året og skal opføres i umiddelbar nærhed af et eksisterende anlæg i Krogenskær, som er ejet af Christoffer Ulrichs far, Jan Ulrich.

 

 

 

 

 

 

Christoffer Ulrich driver sammen med sin far flere virksomheder, både svineavl, planteproduktion og biogasanlæg. Han har tidligere oplyst, at de sammen drev 1600 hektar jord.

Det er ikke muligt at få indsigt i regnskaberne i Christoffer Ulrichs selskaber, da disse ikke er offentliggjorte.

Medejer af biogas
Det er ikke kun landbrug, som familien Ulrich interesserer sig for.

De har også investeret i biogas.

Far og søn ejer tilsammen 51 procent af det enorme biogasanlæg Biogas Brønderslev, der snart står klar. 

Det kan håndtere 700.000 tons biomasse om året og skal opføres i umiddelbar nærhed af et eksisterende anlæg i Krogenskær, GFE Krogenskær, som er ejet af Christoffer Ulrichs far, Jan Ulrich.

Biopark Brønderslev skal modtage og afgasse dybstrøelse og gylle fra omkringliggende landbrug i en radius på op til 30 kilometer.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle