Betalt indhold af OK Miljø

3 nemme trin - til valg af det rette insektnet

Foråret og sommeren byder vi alle velkomne, men de små kryb der følger med, er og bliver ubudne gæster i vores hjem. Og der er kun én ting at gøre - sørge for at de bliver ude. Vi gennemgår nemlig de 3 vigtigste overvejelser, du skal huske at tænke over, inden du vælger insektnet til hjemmet.

Vi kender det alle. Foråret kommer, solen skinner, humøret stiger. Alt er godt, lige indtil den første flue eller myg får sig sneget ind. Så er nattesøvnen ødelagt, alle vindueskarme bliver plettet af efterladenskaber, og værst af alt, bakterier spredes i hjemmet.

Foråret og sommeren byder vi alle velkomne, men de små kryb der følger med, er og bliver ubudne gæster i vores hjem. Og der er kun én ting at gøre - sørge for at de bliver ude!

Men, hvilken løsning er så den bedste hjemme hos dig? Det hjælper vi dig med i denne mail.

Vi gennemgår nemlig de 3 vigtigste overvejelser, du skal huske at tænke over, inden du vælger insektnet til hjemmet.

1. Hvor har du mest åben?

Inden du får installeret insektnet, er det vigtigt at du overvejer, hvor du normalvis åbner, når du lufter ud? Eller hvilke døre, som normalt står åbent, når vejret er godt? Det er nemlig disse steder, hvor dit behov for insektnet vil være størst. Eksempelvis vil soveafdeling, køkken og stue hos mange. være der hvor det største behov er. I soveværelset kan vores Duo-plisse´ med indbygget mørklægning være en rigtig fin løsning.

Sponsoreret OK Miljø

2. Hvilke typer døre og vinduer har du?

Åbner dine døre ind eller ud? Hvad med dine vinduer? Er de top- eller sidehængte? Eller er det dannebrogsvinduer?

Hvilken type vinduer og døre du har, kan være helt afgørende for, hvilken type net, som er den bedste løsning hos dig. Har du en enkelt terrassedør i stuen, som åbner ud, kunne en Plisse´- Dør være en enkel, diskret løsning. Har du derimod en dobbeltterrassedør, hvor du oftest har den ene side åben, er en skydedørs løsning måske bedre hos dig.

Sponsoreret OK Miljø

3. Har du dyr (og børn)

Sidst, men ikke mindst er det en god ide at tænke på, hvem der “bruger” dine døre og vinduer. Særligt katte kan være rigtig glade for at kradse i nettet, så har du kat, kan det være en god ide, at få vores Pet-Net sat i din dør eller vindue.

Har du til gengæld en hund, som er vant til at skubbe døren åben, kan det være en god ide få døren forstærket nederst med vores hvide metalgitter, som beskytter dit insektnet for stød.

Dette kan også være en god ide, hvis du har børn, da de ofte vil skubbe nettet åben med hånden midt på.

Sponsoreret OK Miljø

Er du stadig i tvivl?

Der kan være mange overvejelser bag beslutningen og investeringen i at få installeret insektnet. Så vi håber selvfølgelig at vi gjort det lidt nemmere med denne mail.

Men hvis du stadig er i tvivl, hjælper vi selvfølgelig gerne.

Vi tilbyder nemlig ALLE potentielle kunder, små som store, en fuldstændig gratis og uforpligtende opmåling, samt rådgivning omkring, hvad der er den bedste løsning ude hos dig.

Så book en tid allerede i dag, og bliv klogere inden foråret for alvor sætter ind.

Hvordan forgår det?

  1. Udfyld formularenlige her eller ring på tlf. 98 54 43 11
  2. Vi kontakter dig indenfor 14 dage, for at aftale et tidspunkt.
  3. Vores servicevogn kommer hjem til dig og opmåler
  4. Du får et 100% uforpligtende tilbud på stedet, som er skræddersyet til dig
  5. Hvis du ønsker montering, så kommer vi gerne inden for 1 – 3 uger og installerer insektnettet (Og du behøver ikke engang at være hjemme)

Skal vi komme forbi dig?

Sponsoreret OK Miljø

Faktaboks

Høj kvalitet og service i højsædet

Hos os er god service, kvalitet og godt håndværk noget af det allervigtigste, og vi stiler altid efter, at du får en løsning du bliver glad for mange år frem i tiden.

Så har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at ringe og tage en snak med os på 98 54 43 11.

Vi sidder klar på telefonerne mandag - torsdag fra 8.00- 17.00, og fredag fra 8.00 -15.00

Du ønskes et godt forår fra alle os hos Fluenet.dk

Emneord

sponsoreret , OK Miljø , fluenet.dk

Fra samme annoncør

Forsiden lige nu