31 år gammel mejetærsker og traktor klarer vårbyggen

I sin fritid kan Benjamin Guld på 21 år godt lide at fotografere andre mennesker. Da familien Pedersen spurgte, om han ville tage billeder af deres høst og maskiner, var han på.

Hos familien Pedersen havde de i slutningen af august, bedt Benjamin Guld på 21 år at komme forbi og tage billeder, mens de høstede vårbyg i Frøstrup ved Thisted.

"Folk får det til at lyde som om, det er svært at tage billeder, men det synes jeg faktisk ikke. Når jeg har taget et flot billede, så roser folk mig, og så bliver jeg ved," siger Benjamin Guld.

Til daglig arbejder han med eget reklamebureau, mens han venter på svar på datamatikeruddannelsen i Aalborg.

Når han ikke arbejder, bruger han en masse tid på at tage billeder af naturen og portrætter. Derfor kunne han ikke sige nej, da hans storesøsters kæreste Jesper Pedersen spurgte, om han ville tage nogle billeder af familien.

"Jeg kan bedst lide at tage billeder af portrætter og mennesker. Før tog jeg tit billeder af naturen, men nu har jeg nok fuglebilleder. Hele mit liv har jeg gået til fodbold og håndbold, men det var ikke lige mig, og så fandt jeg ud af, at jeg var god til at tage billeder", fortæller han.

På billederne er det blandt andet en 31 år gammel mejetærsker Fiatagri 3650, der tømmer vårbyg i en vogn, der sidder bag en lige så gammel traktor af mærket Ford. Gården er ejet af John Pedersen, der også har kvæg og i alt 78 hektar.

Udbyttet af vårbyg gav cirka syv ton pr. hektar og 14 procent vand.

Tak for i år!

Konkurrencen ’Skyd Høsten med Gjensidige’ er nu slut og vinderne vil blive offentliggjort i LandbrugsAvisen og på Landbrugsavisen.dk i uge 38.

Igen i år har engagementet været stort, og LandbrugsAvisen vil gerne takke for alle indsendelserne fra hele landet.

Det har været uvurderligt at følge med i alle de forskellige høsthistorier, og vi glæder os meget til næste år.

PÅ GENSYN I 2020!

https://landbrugsavisen.dk/files/styles/article_scaled/public/skydhoesten2017_lang_logo17.png?itok=BgLROvGo

 

 

Faktaboks

Sådan gør du

Skyd høsten bedst:

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.

Blandt alle yderligere indsendere trækkes lod om en iPad WiFi 32GB til værdi 2.280 kr. samt 5 x 1 valgfrit årsabonnoment på Mark, Kvæg, Svin, Kødkvæg eller TraktorTech, værdi op til 1.114 kr.

Skyd bedste video:

Skyd bedste høstvideo og vind et GoPro Hero6 kamera, værdi 2.590 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her:

www.landbrugsavisen.dk/skyd-2019

Emneord

Skyd Høsten 2019

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle