74-årig mand anholdt for trusler mod Gram Slot

En lokal ældre mand har været anholdt af Syd- og Sønderjyllands Politi i forbindelse med sagen om trusler mod Gram Slot. Han er løsladt igen.

Tilbage i august var politiet af flere omgange til stede ved sommermarkedet, som bliver holdt på Gram Slot på grund af trusler mod slottet.

Syd- og Sønderjyllands Politi afviste dengang at svare på, hvem truslen var fremsat mod - eller om truslen var rettet mod selve markedet, slottet eller en person. Politiet afviste også at kommentere yderligere på, hvordan truslen var blevet fremsat.

Nu oplyser Syd- og Sønderjyllands Politis kommunikationsrådgiver Helle Lundberg, at der i november blev anholdt en lokal, ældre mand fra Haderslev Kommune, der var sigtet for truslerne mod Gram Slot. 

Den 74-årige mand er blevet løsladt igen, men blev inden da fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg, fremgår det af en pressemeddelelse. 

Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre, og politiet ønsker ikke at oplyse nærmere før der eventuelt ligger et anklageskift klar.

Desuden oplyser politiet i en pressemeddelelse, at truslerne blev afgivet både i forbindelse med slottets sommermarked i juli, dels i forbindelse med dette års julemarked.

Anholdelsen fandt sted torsdag den 14. november klokken 14.22.

Kommunikationsrådgiver Helle Lundberg fortæller også, at politiet selvfølgelig også kiggede på, om den anholdte havde forbindelse til de tre halmbrande, der blev antændt på én aften i august. Den ene brand blev startet i et halmlager, der tilhører Gram Slot.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle