Enderlein stopper som formand

LandboSyd skal vælge ny formand.

Henrik J. Enderlein stopper som formand for LandboSyd, der har hovedsæde i Aabenraa.

»Jeg brænder for LandboSyd og for det, virksomheden står for. Men jeg har også personligt mange spændende aktiviteter kørende, som tager en del tid. Derfor er det nu, hvor der er god stabilitet i virksomheden, og hvor flere store fremadrettede beslutninger venter i landboforeningen, at der skal ske et formandsskifte,« siger Henrik J. Enderlein, der har været formand for LandboSyd i seks år.

Formanden aflægger sin sidste beretning på landboforeningens generalforsamling på Gråsten Landbrugsskole 4. marts. Efterfølgende skal generalforsamlingen vælge ny formand.

Byggeplaner

Blandt de store beslutninger, LandboSyds ledelse skal træffe i den kommende tid, er planerne om at bygge et nyt rådgivningscenter i Aabenraa. Henrik Enderlein vurderer, at opførelse og flytning vil strække sig over en periode på to til fire år, og at den siddende formand kan følge byggeprojektet helt til dørs.

»Derfor er det naturligt med et formandsskifte nu, inden de afgørende beslutninger træffes, siger den afgående formand. LandboSyd beskæftiger i dag 112 medarbejdere.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle