Advokat om Danbredssag: Bestyrelsens afgang er oprejsning til kvinderne

"Det er klædeligt" at sagen om krænkelser hos Danbred har givet anledning til selvransagelse hos virksomheden. Det mener advokat efter bestyrelsen for virksomheden gik af i weekenden.

Malou Ehmer, der er advokat for de tre kvinder, der har været udsat for krænkende adfærd hos Danbred, mener, at "det er rigtig positivt og meget klædeligt, at sagen har givet anledning til selvransagelse".

Det udtaler hun til Finans.dk, efter at først den nu tidligere direktør i Danbred Thomas Muurmann Henriksen og siden hele bestyrelsen i Danbred er gået af. 

Sidstnævnte blev meldt ud lørdag, og kom i kølvandet på flere dages kritik af bestyrelsens håndteringen af sagen.

"Jeg tror, det betyder rigtig meget for kvinderne. De er aldrig gået ind i det her med henblik på en økonomisk gevinst. De har råbt om hjælp til bestyrelsen og Landbrug & Fødevarer, men er ikke på nogen måde blevet hørt. For dem er det her en anerkendelse og en oprejsning" siger Malou Ehmer, der er partner i advokatfirmaet Ehmer og Pramming,og er repræsentant for de tre kvinder.

Thomas Muurmann Henriksen gik af som direktør fra Danbred onsdag aften.

Det skete efter det i netop Finans var blevet beskrevet, hvordan han havde krænket tre kvinder. Efter en intern undersøgelse udtalte bestyrelsen kritik af Thomas Muurmann Henriksen, men besluttede at han kunne beholde sit job. Den beslutning er siden blevet kritiseret af flere eksperter.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle