Afgået Danbred-boss stopper i flere grovvare-bestyrelser

Christian Junker stopper ikke kun i Danbred, men også i alle selskaber, som Danish Agro og DLG ejer.

Christian Junker stopper ikke kun i det stormomsuste avlsselskab Danbreds bestyrelse, men også i en række andre danske landbrugsselskaber.

Det skriver Agriwatch, der har fået meldingen fra Danish Agro, som Christian Junker er tidligere adm. direktør for og siden sin afgang har løst en række bestyrelsesopgaver for.

Dermed skal både DanGødning, Dan Fertilizer og også Hatting have ny bestyrelsesformand.

"I forbindelse med Christian Junkers stop i DanBreds bestyrelse i lørdags, valgte han samme dag at trække sig fra de yderligere bestyrelsesposter, han har haft i Danish Agro-koncernen," skriver Danish Agros kommunikationsdirektør Søren Møgelvang i en mail til AgriWatch.

Meldingen kommer oven på, at Danbreds bestyrelse i weekenden gik af som følge af den krænkelsessag, hvor den nu tidligere direktør fik en påtale for en række tilfælde af krænkelser mod yngre kvinder i selskabet. Håndteringen af sagen fra bestyrelsens side er blevet kritiseret vidt og bredt den seneste uge af eksperter i en artikelserie skrevet af mediet Finans.

LandbrugsAvisen har forsøgt at kontakte såvel Christian Junker som Søren Møgelvang onsdag, men ingen af dem er vendt tilbage.

Christian Junker bestrider en række bestyrelsesposter i dansk erhvervsliv. Ud over de landbrugsrelaterede, som blandt andet i gylleudstyrskoncernen Samson samt juletræsproducenten GreenTeam, der ejes af Sydbank, har han formandsposter i vinkoncernen H. J. Hansen samt lastbilkoncernen NyScan Trucks.

Dertil kommer en række internationale bestyrelsesposter i Ameropa Holding i Schweiz, en privatejet landbrugskoncern, samt norske Westcontrol.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle