Agerskovgruppen indbyder til stormøde

Vi har brug for klar besked fra politikerne om hvad de vil med landbruget efter valget, siger Jens Peter Aggesen og Thorkild Fink

Når statsministeren ikke udskriver valg, så må vi i landbruget selv tage affære.

Sådan siger Jens Peter Aggesen og Thorkild Fink fra Agerskovgruppen. De indbyder i et samarbejde med LandboSyd landbruget til stormøde på Agerskov kro mandag 6. maj om eftermiddagen.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

”Vi har brug for at vide, hvad politikerne vil med landbruget efter valget. Der er en tendens til at vores erhverv forsvinder i valgkampens mange andre emner, men vi har altså nogle store udfordringer som kræver en politisk indsats. Det vil vi gerne fortælle politikerne,” siger Thorkild Fink.

Agerskovgruppen regner med mellem 200 og 300 deltagere og byder på sønderjysk pølsebord og masser af debat.

"Selvfølgelig er det alvorlige emner, vi har på programmet, men møderne på Agerskov kro plejer at foregå i en hyggelig atmosfære, og det kommer også til at gælde denne gang. Vi kræver klare og konkrete budskaber, og vi regner med politisk opbakning til erhvervet, som spiller en enorm stor økonomisk rolle", siger Jens Peter Aggesen.

På stormødet deltager oplægsholdere fra erhvervet, som præsenterer politikerne for en række problemstillinger. Repræsentanter for de politiske partier er inviteret til at deltage og debattere. På mødet bliver der sat fokus på landbrugspakken, klimaet, vandplanerne, myndighedernes kontrol og bedre finansieringsmuligheder.

Tilmelding til Agerskovgruppens stormøde skal ske senest torsdag 2. maj kl. 12 via LandboSyds hjemmeside.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle