Agri Energy Vrå udvider direktionen

Biogasselskabet Agri Energy Vrå ruster sig til fremtiden ved at udvide direktionen med nye kompetencer.

Agri Energy Vrå har udvidet direktionen ved at ansætte af Søren Greve Olesen som ny direktør. 

Søren Greve Olesen kommer med et stærkt kendskab til lokalområdet, og har mere end 20 års erfaring inden for rådgivning af landmænd. Hans ekspertise og dybe forståelse for landbrugssektoren vil være et aktiv for Agri Energy Vrå, lyder det i en pressemeddelelse fra selskabet. 

Hans kompetencer skal spille en afgørende rolle i arbejdet med at realisere visionen om en udvidelse, og styrkelsen af båndene med leverandørerne.

- Søren bringer en god kombination af erfaring og forståelse for landbruget til bordet, og vi er glade for at byde ham velkommen på holdet, siger administrerende direktør for Agri Energy Vrå Daniel Overgaard Pedersen og fortsætter:

- Vi er overbeviste om, at hans erfaringer og lederskab vil være afgørende for vores fortsatte succes, og vores evne til at gøre en positiv forskel i både landbrugs- og energisektoren.

Søren Greve Olesen selv ser, ikke overraskende, frem til at påtage sig denne nye udfordring. 

- Det er en ære at få mulighed for, at være med til at lede Agri Energy Vrå gennem denne spændende tid med vækst og udvikling. Jeg er overbevist om, at vi sammen kan skabe en endnu stærkere og mere bæredygtig fremtid, for både selskabet og det lokale landbrug, siger han.

Daniel Overgaard Pedersen fortsætter som administrerende direktør, men vil overdrage mange af sine ansvarsområder til Søren Greve Olesen, herunder blandet andet ansvaret for drift, organisation og personale. Direktionen udgøres herefter af Daniel Overgaard Pedersen og Søren Greve Olesen. 

Med udvidelsen af direktionen rustes Agri Energy Vrå til fremtiden, således at virksomheden fortsat kan være en drivkraft for innovation og bæredygtig udvikling inden for den grønne omstilling, og videreudvikle sin position som en markedsleder inden for biogasindustrien i Nordjylland.

- Virksomheden er inde i en rivende udvikling, med mange spændende projekter i pipeline - herunder særligt den igangværende proces omkring inddragelse af virksomhedens leverandører i ejerkredsen. Derfor er det vigtigt at vi også udvikler organisationen, således at virksomheden rustes bedst muligt til fremtiden, siger administrerende direktørDaniel Overgaard Pedersen.

/mebo

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle