Agri Nord udlodder 3,4 millioner til medlemmerne

Agri Nord afslutter regnskabsåret 2021 med et plus på bundlinjen.

Koncernen Agri Nord har netop afsluttet regnskabet for 2021, og på bundlinjen står der 5,5 millioner kroner og det er besluttet at udlodde 34 millioner kroner til medlemmerne

Agri Nord støtter herudover Ukraine humanitært med 250.000 kroner. Den seneste tids voldsomme begivenheder i Ukraine er blevet fulgt af hele Agri Nord-koncernen med stor bekymring, og en enig bestyrelse har besluttet sig for at bidrage til den humanitære indsats i landet.

Det skriver Agri Nord i en pressemeddelelse.

" Der har været en pæn tilgang af kunder indenfor alle rådgivningsområder. Dette gælder også datterselskaberne, og det har givet en vækst i et konkurrencepræget marked, som vi er meget tilfredse med", udtaler adm. direktør Kim Koch.

Under Corona-krisens andet år har landmændene formået at holde produktionen kørende og præsteret i en vanskelig tid.

"Ingen har behøvet at undvære fødevarer. Hver dag er der leveret varer ud til butikkerne. Ingen har måttet gå forgæves", siger formand for Agri Nord, Carl Chr. Pedersen.

Stor efterspørgsel på rådgivning

I det forgangne år har Agri Nord oplevet en stigende efterspørgsel på den rådgivning, koncernen kan levere indenfor forskellige områder.

"Agri Nord er selvfølgelig stadig tæt på minkbranchens udfordringer. Den daglige rådgivning skal opdateres og tilpasses dansk lovgivning. Det er bestyrelsen opmærksom på, hvor vi afsætter de fornødne midler og medarbejdere til politisk arbejde", siger Carl Chr. Pedersen og fortsætter:

"Vi er opmærksomme på implementeringen af landbrugsforhandlingerne, og at Vandplan 3 nu er i høring. Vi har en solid kontaktflade til de offentlige myndigheder, vi som landmænd er i berøring med - alt sammen for, at vi kan opnå de bedste rammebetingelser for vores nordjyske landmænd".

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle