Agrovi åbner Jyllandskontor

Agrovi føjer et jyllandskontor til deres i forvejen fire kontorer på Sjælland og Falster.

Rådgivningsvirksomheden Agrovi, som i dag har fire kontorer på Sjælland og Falster, åbner nu endnu et kontor - og denne gang er det i Innovationsparken under Dandy Business Park ved Vejle.

Det skriver Agrovi i en pressemeddelelse.

Direktør i Agrovi, Niels Peter Ravnsborg, fortæller, at der er flere gode årsager til det nye kontor – og at beslutningen var ligetil.

- Vi har allerede flere kunder på Fyn og i Jylland, og der er stor efterspørgsel efter specialiseret rådgivning inden for særlig de pløjefrie dyrkningssystemer. Det behov bliver ikke mindre i fremtiden. Klima- og biodiversitetskrisen - og nu også energikrisen - presser sig på, og kræver handling. Landbruget er en del af løsningen, og landbruget kan bidrage til den grønne omstilling i hele samfundet. I Agrovi vil vi gerne tilbyde landmænd på Fyn og i Jylland vores ekspertise inden for netop de klima- og miljøvenlige dyrkningsformer, og det kan vi i endnu højere grad gøre med det nye kontor i Vejle, siger han og fortsætter: 

- Med fast kontor i Vejle, får vi nemlig også et større geografisk område, hvorfra vi kan rekruttere og tiltrække specialister til rådgivningen. Hvis man bor i Ålborg eller Kolding, kan det være svært at få hverdag og familieliv til at hænge sammen, hvis man flere gange ugentlig skal pendle til Sjælland. Det undgår vi med kontoret i Vejle, hvor vi nu kan mødes med kollegaer og kunder vest for Storebælt. Naturligvis skal medarbejderne fra Vejle også netværke med de mere en 100 kollegaer på Sjælland - til alle vores kunders bedste, slutter direktør Niels Peter Ravnsborg.

Agrovi har hen over efteråret slået et antal stillinger op inden for en række fagområder – se mere på www.agrovi.dk

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle