AB Neo A/S

AB Neo er en specialiseret division af britiske AB Agri og består af en sammenslutning af Agilia i Danmark, ASN i Spanien, Primary Diets i Storbritannien og AB Agri Polska i Polen. AB Neo er ledende inden for specialiserede ernæringsløsninger til nyfødte og unge dyr i husdyrproduktionen. Vi er en stærk organisation, der med fælles viden og innovation på tværs af lande leverer løsninger til den moderne landbrugsproduktion med fokus på bæredygtighed og ansvarlighed. AB Neo er et team af talentfulde og engagerede mennesker, der er drevet for at finde praktiske, effektive, bedre og smartere foderløsninger inden for husdyrproduktionen i verden, så vi sammen sikrer en fremtid for vores næste generation.

AB Neo's landmandskoncept i Danmark: Primary Diets kendte brands:
- DanMilk (Dansk produceret mælkeerstatning til smågrise)
- Pump'n'Grow (fuldautomatisk mælkeanlæg til farestalden)
- NeoStart & NeoMix (Foder & koncentrater til smågrise)
- Cellpro (Funktionel protein til smågrise)
- AlphaSoy 530 (Funktionel protein til smågrise)

Skjernvej 42 6920 Videbæk 97 17 33 00 https://primarydiets.dk

Aktuelt

Cellpro - funktionel protein til smågrise

Markant øget sundhed - Cellpro Cellpro™ er udviklet og designet til at være en del af løsningen til at udfase zink og forbedre fodereffektiviteten. Flere store professionelle foderproducenter i Europa har på basis af egne forsøg allerede implementeret Cellpro™ i fodringen af helt unge smågrise.

Læs mere

AlphaSoy 530 - protein til smågrise

AlphaSoy 530 er også testet i forhold til blodplasma og fiskemel, og har i forsøgene erstattet begge (animalske) proteiner og reelt leveret samme resultater.

Læs mere

NeoStart & NeoMix - Skånson smågrisefoder

Et foderprogram udviklet til at matche det fysiologiske behov for den unge gris. Vores blandinger understøtter en god udvikling af mave-tarmsystemet.

Læs mere

Pump'n'Grow - Mælkeanlæg

Et Pump'n'Grow mælkeanlæg er hurtigt og nemt at montere, uden at man skal have hjælp fra fagfolk. Det unikke ved mælkeanlægget er, at der kun er 1 liter mælk pr. 35 meter slange - det forbliver frisk og øger optagelsen af mælk ved smågrisene.

Læs mere

DanMilk Supreme 1.0 - Mælkeerstatning til smågrise

DanMilk Supreme 1.0 er den bedste mælkeerstatning vi tilbyder, som består af 100% mælkeprotein som de små nyfødte grise kan optage og fordøje. Pulveret er let opløseligt i koldt vand, og er udviklet til at bruges i alle typer af slanger og ventiler i mælkesystemer.

Læs mere

Kontakt os

Peter Haahr Hansen (Salgschef)

Tel: 25 51 98 99

Jørn M. Madsen (Teknisk chef)

Tel: 24 46 28 24

Simon Fløe Henriksen (Marketing)

Tel: 40 11 99 42