AJ Energi & Strø

AJ Energi & Strø producere i dag rapshalmstrøelse med MCP Zeolit, fodertilskud og tørhygiejne - til bæredygtige landbrug i hele Skandinavien. Vi er en lille virksomhed, som ikke er bange for at gå foran med nye innovative løsninger til gavn for den enkelte landmand som har fokus på effektivitet, bæredygtighed og bundlinje.

Vi arbejder for, at landbruget bliver en del af klimaløsningen - og ikke en del af klimaudfordringen.

  • Samtlige produkter er baseret på naturlige råvarer
  • Vi laver individuelle løsninger, tilpasset den enkelte kunde

Vi er stolte af vores produkter og fortæller gerne mere om, hvilke fordele det kan have for dig!

Aktuelt

AJ X30 - fodertilskud til slagtesvin

AJ X30 er et nyt produkt, baseret på naturlige råvarer som forbedrer mavesundhed hos slagtesvin. AJ X30 har vist signifikant forskel på foderforbrug samt positiv effekt på tilvækst, kødprocent, medicinforbrug og dødelighed.

Læs mere

AJ-Strømel

AJ-Strømel til smågrisehuler. Strøelsen er danskforarbejdet baseret på 100% rapshalm tilsat MCP Zeolit. Rapsstrøelsen har en ekstrem sugeevne, hvilket betyder, at overfladen altid er tør og giver et optimalt miljø i stalden.

Læs mere

AJ-Kross Grov

AJ-Kross Grov - strøelse og rode materiale til grise, søer og slagtesvin. Strøelsen er danskforarbejdet baseret på 100% rapshalm tilsat MCP Zeolit. Rapsstrøelsen har en ekstrem sugeevne, hvilket betyder, at overfladen altid er tør og giver et optimalt miljø i stalden. AJ-Kross Grov anvendes med stor succes hos fjerkræ- og ægproducenter.

Læs mere

AJ-Raps Dry

AJ-Raps Dry - naturbaseret tørhygiejnemiddel. Et produkt som udtørrer og har stor effekt på de hyppigst forekomne bakterier og svampesporer - imens den stadig fungere som strøelse. Produktet kan anvendes til både grise, høns og køer. Besøg vores hjemmeside for mere information.

Læs mere

Omtaler fra LandbrugsAvisen

Kontakt os

Grethe Klogborg

Tel: 40 78 96 25

Arne Sønderbæk

Tel: 22 79 99 94