AgroWeb Betingelser

Betingelser og samtykke - AgroWeb
Denne samtykkeerklæring forklarer, hvordan LandbrugsMedierne ("vi" eller "os") behandler dine personoplysninger.

Hvad bruger vi dine personoplysninger til?
Ved tilmelding til et arrangement forbeholder vi os retten til at anvende dine oplysninger til videre relevant markedsføring, og du accepterer nærværende vilkår og betingelser. Derudover videregives de oplyste data til arrangøren af arrangementet, som du tilmelder dig, der også kan anvende oplysningerne til videre relevant markedsføring. Arrangøren af arrangementet, som du har tilmeldt dig, anses som tredjepart. Dog er arrangøren den eneste tredjepart som har mulighed for at bruge disse data til markedsføring. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til andre parter.
Med henblik på at sikre at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen er LandbrugsMedierne defineret som dataansvarlig, som indsamler dine data

Hvad er persondata?
Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige, at det er alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Det kan f.eks. være navn, e-mail eller telefonnummer.
Når vi indsamler personoplysninger om dig i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside eller en del af vores tjenester, sikrer vi altid, at dette sker med et klart og udtrykkeligt samtykke, så du præcis ved, hvilke former for oplysninger, der indsamles og hvorfor oplysningerne indsamles.

Sletning af persondata
Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til indsamlingen. Dine persondata bliver som hovedregel slettet efter 2 år af både LandbrugsMedierne og arrangøren af arrangementet, som du deltager i. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, så bedes du kontakte os på net@landbrugsmedierne.dk.

Dataansvarlig
Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:
LandbrugsMedierne P/S
Vester Farimagsgade 6, 3. sal
1606 København V
Tlf (+45) 33 39 47 00
CVR: 36427477
Mail: post@landbrugsavisen.dk