Big Dutchman

Vi vil være svineproducenternes fortrukne leverandør af praktiske og innovative løsninger til moderne, bæredygtig svineproduktion. Vi er nytænkende og udvikler nye løsninger, samt forbedrer eksisterende produkter. Vores kunder er i centrum for alt hvad vi gør, vil tilpasser os kundens behov og leverer fleksible løsninger.

Aktuelt

EasySlider

Computerstyret volumendosering til farestier. Foderet fordeles over dagen, hvilket har en positiv effekt på fordøjelsen og amningen. Soen kommer op at stå, hvilket forbedrer blodomløbet. Minimalt foderspild, minimal vedligehold og foderet i truget er altid frisk - bedre hygiejne.

Læs mere

Ædetidsstyring

Opsætning af ædetidskurver og tider, for optimal fodring. Regulerer automatisk foderstyrken, for optimal tilvækst og minimal foderspild.

BigFarmNet

BigFarmNet er dit management værktøj til at styre din produktion. Her samles alle data, det er muligt at trække rapporter og analyser, samt sporbarhed.

Læs mere

ActiWel

Smart stikoncept sikrer et tidsbesparende arbejdsmiljø og sørger for, at søerne har et stort område, hvor de kan bevæge sig frit. Det integrerede lågesystem i fareboksen, kan fastgøres under faring og i de første dage.

Læs mere

DryExactPro

Vægtstyret foderdosering. DryExactPro arbejder med en vægtblan­der, der har et rumindhold på 70 liter. Der kan således fremstilles en individuel foderblanding for hver ventil med en rigtig god blandekvalitet og -nøjagtighed.

Læs mere

Omtaler fra LandbrugsAvisen

Kontakt os

Thomas Særkjær

Tel: 29 69 46 55

Niels Nederby

Tel: 26 32 97 15

Mads Bendixen

Tel: 22 65 16 74