Bulldog Agri

Vi har speciale i import og salg direkte til slutbrugeren. Vi sælger bla. fodervogne, river, kornvalsere, klippe udstyr til vedligehold af veje, og vi udvider hele tiden vores sortiment.Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsprodukter til den rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores branche, er det vores idé altid at levere en vare, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. 

Vi glæder os til at komme i gang med at videreudvikle din forretning og gøre din hverdag lettere!

Engelsholmvej 11 8940 Randers 86 45 24 40 https://www.bulldog.dk/

Aktuelt

Murska 220sm kornvalse samt Pre-chruser

Murska 220Sm kornvalsen som har været med os i mere end 20år. Kan starte med korn i! Har direkte træk og ingen remme. Kun 4kw elmotor. Støver ikke og er støjsvag. Af udstyr kan nævnes vores nyhed Pre-chruser, så nu kan vi valse blandingskorn, raps samt hestebønner.

Læs mere

Storti Dogo horisontal fodervogn

Storti Dogo er vores nye horisontal blander med en bund snegle på hele 110cm i diameter. Kan fås fra 20-25m3, kan blande små portioner og tømmes helt hver gang. Kan fås med udlæsning til begge sider og kan læsses med minilæsse fra bagenden. Vi har en Demovogn så ring hvis i vil teste den på jeres gård.

Læs mere

Bulldog farm Toastere

Non Gm Økologisk Dansk Protein, Dansk Fedt og Rapsfrø/Kager, Alle Korn arter. Kapacitet fra 200 kg. til 10 tons i timen. Vigtigt: Bulldog toastere kan give den temperatur der skal til, for at give den rigtige effekt! Alt høstes tidligt med 25 % Vand, efter en Bulldog Toastning, er det samtidig lagerfast og du sænker således klimabelastningen på din kvægejendom. 2021 Tanker: El-Farmtoaster til evt. billig vindmølle strøm om natten – billig kvalitets foder. Fjerner bakterier og svampe. El - BioGas - Gas - Diesel. Få et tilbud på anlægget til din besætning!

Læs mere

Murska crimber

Murska Crimpere som et klima redskab. Hvordan? Et fremtidigt klima i Danmark med mere og kraftigere regn, kræver en maskine til sikring af vigtige afgrøder Når vejret er træls, redder man sit foder sikkert ind tidligt. Danske forsøg gennem 40 år viser korn er færdig udviklet allerede ved over 40 % vand, taber værdi herfra! Korn til foder kan høstes tidligt, spar energi til tørring – transport, hæv udbyttet i korn samt efterfølgende afgrøde, til gavn for økonomi og klimaregnskabet på din ejendom. Undgå pesticider til svampe og ukrudt, ukrudtsfrø, afgrødetab, når du Crimper! Murska = Klima, foderpris, kvalitet og dyrkningssikkerhed!

Læs mere

Storti selvkørende fodervogne

Storti har lavet selvkørende fodervogne i mere 50år. Vi har fra 12 til 33 m3 blandekar horisontal eller vertikal. Vi har mekanisk træk til blandekar = 25% mindre brændstof forbrug. Kan leveres med 3 aksler så der kan køres på vej med fuld læs. Mere end 40stk er allerede kørende i Danmark.

Læs mere

Kontakt os

Helge Laursen

Tel: 40 71 24 41

Hans Klausen

Tel: 60 15 89 50

Robert Løgstrup

Tel: 20 78 24 41