DanBred

DanBred leverer svinegenetik og serviceløsninger i verdensklasse, og vi sikrer svineproducenterne de bedste resultater ved kontinuerligt at levere forbedret produktivitet, genetisk- og økonomisk fremgang samt teknisk management support. Dermed gør vi det muligt at producere mere svinekød af højeste kvalitet med færre ressourcer, hvilket er nøglen til en mere bæredygtig svineproduktion!

Borupvang 5D 2750 Ballerup 38 41 01 41 https://danbred.com/

Aktuelt

DanBred Yorkshire

DanBred Yorkshire er den ene hundyrrace i DanBreds krydsningssystem. DanBred Yorkshire er kendetegnet ved dens gode moderegenskaber, og den producerer store kuld af ensartede og livskraftige smågrise. DanBred Yorkshire har desuden en høj daglig tilvækst, høj fodereffektivitet og et optimalt kødindhold, hvilket gør denne race særdeles effektiv til produktion af svinekød.

Læs mere

DanBred Landrace

DanBred Landrace er den ene hundyrrace i DanBreds krydsningssystem. DanBred Landrace har høj frugtbarhed og gode moderegenskaber og er kendt for at producere store kuld med robuste grise. Desuden er DanBred Landrace et stærkt dyr med stærke ben og høj kødprocent.

Læs mere

DanBred Duroc

DanBred Duroc er den mest konkurrencedygtige ornelinje og anvendes som faderrace i DanBreds krydsningssystem til produktion af DanBred slagtesvin. DanBred Duroc bidrager til store, levedygtige kuld såvel som hurtigt voksende slagtesvin med et lavt foderforbrug og en høj kødprocent. Desuden producerer DanBred Duroc slagtekroppe med en fremragende kødkvalitet, da racen gennem årtiers målrettet selektion er blevet genetisk forædlet, især i relation til slagtesvind og kødprocent.

Læs mere

DanBred Hybrid

DanBred Hybrid er en førstegangskrydsning mellem DanBred Landrace og DanBred Yorkshire. Det er den optimale og mest frugtbare krydsning, der sikrer høj effektivitet i produktionen ved at kombinere de bedste egenskaber. DanBred Hybrid har godt temperament og har fantastiske moderegenskaber samt god holdbarhed. Hybriden producerer store livskraftige kuld med robuste grise, der vokser hurtigt, og som har høj fodereffektivitet hele vejen til slagteriet, og når de krydses med DanBred Duroc, arver afkommet alle disse træk samt en fremragende kødkvalitet.

Læs mere

In-Farm Solutions

DanBred tilbyder nøje designede og strategiske In-Farm Solutions, som skaber målbare resultater for vores globale nøglekunder og bringer dem tættere på deres målsætninger. Der er flere forskellige In-Farm Solutions, som alle kan tilpasses den enkelte bedrift. Typisk er der tale om længere forløb, fx et halvt år med fokus på én målsætning. Hvis man eksempelvis ønsker at hæve fravænningsvægten, så fokuseres der på søernes produktivitet i DanBred MaxWean Solution. Er der tale om en nystartet eller saneret besætning, kan det være DanBred Gilt, der er relevant. DanBred Validated Feeding kan hjælpe med at optimere foderforbruget, Reproductive Performance analyserer løbestrategien osv. Der er både løsninger, der favner bredt, og dem, der er mere specialiserede; ofte går man fra de brede til de mere specialiserede igennem et rådgivningsforløb.

Læs mere

10 gode råd til succes med store kuld

DanBred-søer yder en høj effektivitet, og for at udnytte deres fulde potentiale er det en fordel at være godt klædt på til håndteringen af store kuld. Når man har DanBred-søer, er det ikke et spørgsmål om, hvorvidt man har overskydende grise efter faring, men hvordan de overskydende grise håndteres. Her får du 10 gode råd til at få succes med håndtering af store kuld!

Læs mere

Er du allerede kunde hos DanBred?

Som DanBred kunde kan du få adgang til eksklusive råd og nyttige værktøjer, som kan hjælpe dig med at styrke din forretning. Og det er nemt at komme i gang – du skal bare tilmelde dig her.

Læs mere

DanBred Manualer

Manualerne er altid lige ved hånden og giver gode råd på staldgangen. De hjælper dig med at realisere det fulde udbytte af vores DNA gennem vejledninger, videoer og instruktioner, der er lette at følge. Find dem alle online eller på app til smartphones.

Læs mere

Knowledge Hub

DanBreds Knowledge Hub er et dybdegående digitalt læringsunivers af svinefaglig ekspertviden. Med adgang til dette vidensbibliotek og med DanBred-avlsdyr i produktionen har vores kunder de optimale forudsætninger for at opnå resultater i verdensklasse. Besøg vidensuniverset i dag og lær noget nyt.

Læs mere

Partner Service

Partner Service er din servicepartner i DanBred avlssystemet, og vi sidder klar med professionel support. Vi hjælper med at løse både de tekniske og rådgivningsmæssige udfordringer, som du måtte støde på i dagligdagen. Kontaktoplysninger fremgår af Partnersiden.

Læs mere

Danske DanBred Leverandører

DanBreds professionelle avls- og opformeringsbesætninger producerer avlsdyr med høj sundhedsstatus og genetisk potentiale i verdensklasse. Deres daglige arbejde gør det muligt for svineproducenter at skabe succeshistorier i deres egne besætninger. Find dem alle online.

Læs mere

Arrangementer

Tidspunkt / varighed

Arrangement

Arrangør

Kategori

Kontakt os

René T. Kjems

Tel: 20 88 31 82

Mette V. Thomassen

Tel: 20 88 31 70

Jan Sunesen

Tel: 20 88 31 50

Camilla Kristiansen

Tel: 20 88 31 31

Jan Neerup Jensen

Tel: 20 88 07 33