DanBred

DanBred leverer svinegenetik og serviceløsninger i verdensklasse, og vi sikrer svineproducenterne de bedste resultater ved kontinuerligt at levere forbedret produktivitet, genetisk og økonomisk fremgang og teknisk management support. Dermed gør vi det muligt at producere mere svinekød af højeste kvalitet med færre ressourcer, hvilket er nøglen til at opnå en mere bæredygtig svineproduktion. 

Aktuelt

DanBred Landrace

DanBred Landrace er den ene hundyrrace i DanBreds krydsningssystem. DanBred Landrace har høj frugtbarhed og gode moderegenskaber og er kendt for at producere store kuld med robuste grise. Desuden er DanBred Landrace et stærkt dyr med stærke ben og høj kødprocent.

Læs mere

DanBred Yorkshire

DanBred Yorkshire er den anden hundyrrace i DanBreds krydsningssystem. DanBred Yorkshire er kendetegnet ved dens gode moderegenskaber, og den producerer store kuld af ensartede og livskraftige smågrise. DanBred Yorkshire har desuden en høj daglig tilvækst, høj fodereffektivitet og et optimalt kødindhold, hvilket gør denne race særdeles effektiv til produktion af svinekød.

Læs mere

DanBred Duroc

DanBred Duroc er den mest konkurrencedygtige ornelinje og anvendes som faderrace i DanBreds krydsningssystem til produktion af DanBred slagtesvin. DanBred Duroc bidrager til store, levedygtige kuld såvel som hurtigt voksende slagtesvin med et lavt foderforbrug og en høj kødprocent. Desuden producerer DanBred Duroc slagtekroppe med en fremragende kødkvalitet, da racen gennem årtiers målrettet selektion er blevet genetisk forædlet, især i relation til slagtesvind og kødprocent.

Læs mere

DanBred Hybrid

DanBred Hybrid er en førstegangskrydsning mellem DanBred Landrace og DanBred Yorkshire. Det er den optimale og mest frugtbare krydsning, der sikrer høj effektivitet i produktionen ved at kombinere de bedste egenskaber. DanBred Hybrid har godt temperament og har fantastiske moderegenskaber samt god holdbarhed. Hybriden producerer store livskraftige kuld med robuste grise, der vokser hurtigt, og som har høj fodereffektivitet hele vejen til slagteriet, og når de krydses med DanBred Duroc, arver afkommet alle disse træk samt en fremragende kødkvalitet.

Læs mere

In-Farm Solutions

DanBred tilbyder nøje designede og strategiske In-Farm Solutions, som skaber målbare resultater for vores globale nøglekunder og bringer dem tættere på deres målsætninger. Der er 15 forskellige In-Farm Solutions, der kan tages i brug og tilpasses den enkelte bedrift. Typisk er der tale om længere forløb, f.eks. et halvt år med fokus på én målsætning. Hvis man eksempelvis ønsker at hæve fravænningsvægten, så fokuseres der på søernes produktivitet i DanBred MaxWean Solution. Er der tale om en nystartet eller saneret besætning, kan det være DanBred Gilt, der tages i anvendelse. DanBred Validated Feeding kan hjælpe med at optimere foderforbruget, Reproductive Performance analyserer løbestrategien, osv. Der er både løsninger, der favner bredt, og dem, der er mere specialiserede; ofte går man fra de brede til de mere specialiserede gennem et rådgivningsforløb.

Læs mere

10 gode råd til succes med store kuld

DanBred-søer yder en høj effektivitet, og for at udnytte deres fulde potentiale, er det en fordel at være godt klædt på til håndteringen af store kuld. Når man har DanBred-søer, er det ikke et spørgsmål, om hvorvidt man har overskydende grise efter faring, men hvordan de overskydende grise håndteres. Her får du 10 gode råd til at få succes med håndtering af store kuld.

Læs mere

Øget avlsfremgang med DanBred genetik

Hver år kan DanBred dokumentere en øget avlsfremgang for både renracede avsldyr og DanBred slagtesvin (DLY), og i år er ingen undtagelse. Den genetiske fremgang for en avlsmålsegenskab udregnes som et rullende årligt gennemsnit for de seneste tre år, og samlet set har DanBred genereret avlsfremgang svarende til 12,56 kr. pr. DanBred slagtesvin per år. Dette er et resultat, som alle med DanBred-genetik har direkte gavn af i egen besætning, og det er et fremragende resultat, som kommer oveni de rekordstore forbedringer, der er opnået i de foregående år. Fremgangen i de enkelte avlsmålsegenskaber ses online.

Læs mere

Kan DanBred forbedre din bundlinje?

Ja, det tror vi. Fordi vores kunder drager fordel af verdens højeste, dokumenterede genetiske gevinster hvert år. Prøv beregneren, og se selv, hvordan DanBred kan gøre en positiv forskel for din virksomhed.

Læs mere

Er du allerede kunde hos DanBred?

Som DanBred kunde kan du få adgang til eksklusive råd og nyttige værktøjer, som kan hjælpe dig med at styrke din forretning. Og det er nemt at komme i gang – du skal bare tilmelde dig her.

Læs mere

Hold dig opdateret med nyheder fra DanBred

Find alle DanBreds nyheder med sidste nyt om effektiv drift, økonomi, genetik og sundhed. Kort sagt alt, hvad der er relevant for moderne svineproduktion – hverken mere eller mindre.

Læs mere

DanBred Manunalerne

Manualerne er altid lige ved hånden og giver gode råd på staldgangen. De hjælper vores kunder med at realisere det fulde udbytte af vores DNA gennem vejledninger, videoer og instruktioner, der er lette at følge. Find dem alle online eller på app til smartphones.

Læs mere

Knowledge Hub

DanBreds Knowledge Hub er et dybdegående digitalt læringsunivers af svinefaglig ekspertviden. Med adgang til dette vidensbibliotek og med DanBred-avlsdyr i produktionen har vores kunder de optimale forudsætninger for at opnå resultater i verdensklasse. Besøg vidensuniverset i dag og lær noget nyt.

Læs mere

Partner Service

Partner Service er din servicepartner i DanBred avlssystemet, og vi sidder klar med professionel support. Vi hjælper med at løse både de tekniske og rådgivnings-mæssige udfordringer, som I måtte støde på i dagligdagen. Kontaktoplysninger fremgår af Partnersiden.

Læs mere

De danske formidlingskonsulenter i DanBred

Der er mange måder at gribe produktionen an på. Med et stort produktionsapparat, som en svineproduktion kan være, er der rigtig mange variabler, der kan optimeres på. Heriblandt indkøb af polte. Din lokale DanBred formidlingskonsulent er din samarbejdspartner og kan assistere dig med en gennemgang af netop din poltestrategi. Oftest er der tale om forholdsvis små ændringer, men det kan i sidste ende have en stor effekt på din effektivitet i produktionen og dermed din økonomi. Vi har derfor samlet alle vores konsulenter på dette Danmarkskort med QR-koder, så du lynhurtigt kan scanne og nemt sende dem en mail. Dermed er kontakten skabt til vores team af faglige konsulenter. Vi er klar, når du er klar.

Læs mere

Danske DanBred Leverandører

DanBreds professionelle avls- og opformeringsbesætninger producerer avlsdyr med høj sundhedsstatus og genetisk potentiale i verdensklasse. Deres daglige arbejde gør det muligt for svineproducenter at skabe succeshistorier i deres egne besætninger. Find dem alle online.

Læs mere

Arrangementer

Tidspunkt / varighed

Arrangement

Arrangør

Kategori

Kontakt os

Lars Ziefeldt Jensen

Tel: 20 88 31 69

René T. Kjems

Tel: 20 88 31 82

Klaus Aakær Olesen

Tel: 20 88 31 54