Danfoil

Danfoil er en af verdens førende producenter inden for marksprøjter, og det er ikke uden grund. Vores luftsprøjter bygger nemlig på en enkel patenteret teknologi. Den sikrer vores kunder en optimal sprøjtning år efter år. Hemmeligheden bag sprøjterne er noget så enkelt som luft. Luften er den primære drivkraft i en luftsprøjte. Den er årsag til den høje kapacitet – og du kan reducere væskeforbruget i sprøjterne med op til 90 procent. Dermed kan du bekæmpe ukrudt, sygdom og svampeangreb lige så godt som med en konventionel marksprøjte – til glæde for dig, vores miljø og ikke mindst din bundlinje.

Jellingvej 14 9230 Svenstrup 98 67 42 33 https://www.danfoil.dk/

Aktuelt

Airboss

AirBoss er en liftophængt marksprøjte, som er unik i sit design og sin brugervenlighed. Der er fokus på funktionalitet, kvalitet, økonomi og miljø, den leveres selvfølgelig med det patenterede Eurofoil® -sprøjtekoncept. Bombredde: 18 til 24 mtr. 1.000 l. tank, kapacitet pr. tank op til 35 hektar.

Læs mere

Concorde II

Der findes ikke et alternativ til en ConCorde II, der har samme høje kapacitet. Sprøjteføreren kan med den høje kapacitet optimere sit sprøjtearbejde og foretage rettidig sprøjtning i stedet for at bruge tiden på påfyldninger. Bonbredde: 20 til 36 mtr. 3.000 l. tank, Kapacitet pr. tank op til 100 ha.

Læs mere

Airhammer

Airhammer er markedets absolutte største trailersprøjte målt i kapacitet. Med sine 10.000 liter får man optil 300 ha i én tankfuld. Konstruktionen er designet til HeavyDuty forhold, og enkelt brugervenlighed og service er prioriteret helt i top. Bonbredde: 24 til 36 mtr.

Læs mere

Airforce1

Airforce 1 er udviklet på en solid platform af ekspertviden, praktiske erfaringer og nytænkning, som sprøjteføreren drager klare fordele af. Med Airforce 1 opnås høj driftssikkerhed, sublim kørekomfort og en brugervenlighed i en klasse for sig. Tankstørrelse: 4.600 - 5.300 - 6.600 liter Bombredde: 24 til 36 mtr.

Læs mere

DSC Injection

Med Danfoil Injectionssystem kan du køre med rent vand i tanken også tilsætte optil 5 midler, alt efter behov og opgave. Det giver dig en enormt fleksibilitet hvor du kan spotsprøjte efter behov eller du kan køre fra opgave til opgave uden der er en opblandet rest i tanken. Injection kan kombineres med alle Danfoils sprøjter.

Læs mere

Kontakt os

Hans Chr. Juel

Tel: 40 40 01 15

Michael Stærmose Larsen

Tel: 52 10 02 24

Lars Kaastrup-Hansen

Tel: 54 30 02 73