DeLaval A/S

DeLaval er verdens førende inden for mælkeproduktion. Vi leverer integrerede løsninger til mælkeproducenter, der er fremstillet til at forbedre deres produktion, dyresundhed og livskvalitet. Vi udvikler, producerer og markedsfører produkter og komplette systemer til mælkeproduktion og dyrehold over hele verden. DeLaval leverer også service og et bredt udvalg af tilbehør. Vi har effektive systemer til malkning, besætningstyring, køling, fodring, ventilation og udmugning. DeLaval blev grundlagt for mere end 135 år siden af visionæren Gustaf de Laval, som patenterede mælkeseparatoren.

Aktuelt

DeLaval Evanza™ malkesæt

Det mest effektive malkesæt vi nogen sinde har udviklet; betyder mere mælk, bedre yversundhed og mindre arbejde for dig. DeLaval Evanza malker hurtigere, og det er også bedre for dine køer, det forbedrer yversundhed, det er hurtigere at skifte og holdbarheden er forbedret. Det er ganske enkelt vores mest innovative malkesæt.

Læs mere

DeLaval parallelmalkestald P500

DeLaval P500 er en kompakt malkestald med stor kapacitet. Den er designet til at levere en mere effektiv malkeproces og er fremstillet til at malke 24/7 i større besætninger. Den hjælper dig med at gøre din mælkeproduktion sikrere, roligere, renere og et indbringende sted for medarbejdere, køer og dig.

Læs mere

DeLaval VMS Serien

Med to modeller giver DeLaval VMS™ Serien dig muligheder for at skabe det frivillige malkesystem, der bedst matcher dine behov og din besætning. Både VMS V300 og VMS V310 har egenskaber der sikrer, at dine køer bliver malket til deres fulde potentiale: op til 10% højere ydelse sammenlignet med tidligere model og med lavere driftsomkostninger, ægte kirtelmalkning, op til 99,8% vellykket påsætning og op til 50% hurtigere påsætningstid.

Læs mere

DeLaval malkekarrusel E300

DeLavals nyeste malkekarrusel E300 er designet ud fra fast flow princippet, det betyder, at den hjælper dig med at malke hurtigt, effektivt, sikkert og roligt med et jævnt koflow. Det bidrager alt sammen til et bedre sted at være for dig, dine medarbejdere og dine køer; 1 person kan klare driften selv, op til 7% kortere malketid og op til 9,3% højere mælkeflow.

Læs mere

Arrangementer

Tidspunkt / varighed

Arrangement

Arrangør

Kategori

Kontakt os

Charlotte Meto-Boisen

Tel: 79413132