Den store finale: Ultra-digitalt landbrug, inflationens betydning og den helt rette timing for gårdsalg

Ny perlerække af faglige og økonomiske webinarer og interviews under AgroWebs finaledag.

Der har været kø til LandbrugsMedierns studie på redaktionen i København de sidste par dage.

AgroWeb er rullet ind over landbruget med en lang række indlæg, webinarer og interviews.

Torsdag er AgroWebs sidste dag – selvom vi holder AgroWeb-sitet åbent, så du kan besøge nyhederne, udstillerne – og se eller gense de mange videoindslag. Men torsdag kan du stadig følge med live, når vi får en ny række spændende personer og problemstillinger belyst fra studiet. Få lidt smag for det her:

 

Zinken skal væk – men hvordan skal svineproducenterne klare det?

Danish Agro og Vilomix går i dybden med en kendt problemstilling i dansk svineproduktion; der skal skabes en zinkfri produktion, men hvordan klarer man lige det i praksis? Følg med her fra torsdag kl. 10:

Danish Agro: Findes den rette opskrift til zinkfri fravænning?

 

Alt er steget i pris – hvad betyder det for os landmænd?

Kl. 11 torsdag kan du live høre Martin Kristian Brauer, cheføkonom for Landbrug & Fødevarer give et indblik i den aktuelle status på dansk økonomi – og baggrunden for de stigende priser på transport, energi og råvarer samt konsekvenserne for de danske landmænd.

Tilmeld dig her:

Hvilke konsekvenser har de stigende råvarepriser for de danske landmænd? LandbrugsMedierne

 

Dansk CEO fra Zürich vurderer fremtiden for digitale maskiner og landbrug

Danske Morten Schmidt har været med i front som chef for det digitale arbejde hos de globale maskinproducenter Agco og CHN Industrial. I dag er han CEO for start-up-virksomheden OneSoil, der vil være global med digitalt værktøj til præcisionslandbruget. I et interview fra kl. 12 kommer han til at berette om, hvor hurtigt den digitale udvikling vil fortsætte – og hvordan vi kan forvente, det vil forandre vores maskiner og planteavlen indenfor få år.   

Meld dig på her: Hvor digitale bliver vores maskiner og landbrug? LandbrugsMedierne

    

Hvornår er det tid til at sælge?

Hvis du har overvejelser om at sætte gang i salget af din gård, så er der torsdag et webinar lige efter din smag. LandboGruppen sender nemlig to eksperter i studiet for at fortælle, hvad man skal tænke på, inden man sætter gården til salg – og mon ikke, at vi også får en orientering om ejendomsmarkedet lige nu – og hvilke landbrug, som der er efterspørgsel efter aktuelt. På webinaret deltager Jørn Lauritsen og Finn Damkjær Pedersen fra LandboGruppen, som bliver interviewet af journalist Aage Iversen fra LandbrugsAvisen.

Tilmeld dig webinaret, som starter kl. 13 via

LandboGruppen: Hvornår er det tid til at sælge?

 

Målinger igennem mælken

I dagens sidste indlæg kl. 15 tager DeLaval os igennem automatiske progesteronmålinger gennem mælken med en DeLaval malkerobot – og hvordan landmanden kan benytte resultater fra målingerne til at udpege brunst, cyster, drægtighed og abort hos malkekøer.

Tilmelding via DeLaval: Automatisk progesteronmåling gennem mælken

Emneord

Zinkfri