Gråkjær

Gråkjær opfører landbrugsbyggeri, erhvervs- og boligbyggeri over hele landet og varetager projektforløbet fra første miljøvurdering til sidste skrue. Med mere end 45 års byggeerfaring i opførelse af mere end 4.000 byggeprojekter – heraf mere end 250 stalde med forskellige miljøteknologier. Vi har ekspertisen til at gennemføre dit projekt - som nøglefærdigt byggeri i totalentreprise. Professionel rådgivning med erfaring giver dig det optimale byggeri til den rigtige pris - leveret til tiden.

Troværdighed og ekspertise i landbrugsbyggeri
- Vores værdier er et udtryk for at " et ord er et ord" og "vi kan vores kram".
- Vi går forrest i udviklingen for at kunne tilbyde dig det optimale.
- Gennem troværdig sparring med dig, skaber Gråkjær markedets bedste rammer for din virksomhed.

Aktuelt

TOTALSTALDEN til en byggepris fra kr. 2.490,- pr. stiplads

I Totalstalden udnytter vi de nyeste landvindinger inden for landbrugs¬byggeri og sikrer dig en stald, der tilgodeser fremtidens krav til velfærd, lovgivning og miljø. Du får et produktionssikkert staldanlæg med lave omkostninger og nystaldseffekt - høj effektivitet indeholdt byggetilladelse og brandteknisk redegørelse.

Læs mere

Gråkjær Miljøcenter - Få et uforpligtende miljøtjek og få styr på dine muligheder

Går du med tanker om at udvide din bedrift? Udnytter du din bedrift optimalt? Lever den op til de nye krav om miljøledelse? Er der mulighed for at udvikle eller tilpasse produktionen på din ejendom? Et miljøtjek giver dig overblik over mulighederne på ejendommen, så du kan træffe de bedste valg for din bedrift. Kontakt Gråkjær Miljøcenter og få et uforpligtende miljøtjek og bliv klogere på dine muligheder.

Læs mere

Fire selvstændige anlæg fokuseret på miljøteknologi

Byggeriet består af 4 selvstændige produktionsenheder, hvor der har været fokus på reducering af ammoniak og lugt. De 4 stalde rummer de nyeste teknologier heriblandt luftrensere, forsuring, smell-fighter og gyllekøling.

Læs mere

Optimal velfærd i ny slagtesvinestald

Nyopført svinestaldprojekt med fokus på bedre arbejdsklima og bedre dyrevelfærd. De 12 sektioner er opført med punktudsug (gulvudsug) samt 6.000 m gyllekølingsslanger med tilhørende pumpe og sikrer dermed en fremtidssikret stald der lever op til en effektiv slagtesvineproduktion.

Læs mere

Kontakt os

Nikolaj Langelund Roushmann

Tel: 20 24 73 31

Jesper V. Knak

Tel: 22 22 38 65

Martin Rindom

Tel: 20 40 67 17