Miljøfluen®

Miljøfluen® producerer og leverer biologisk fluebekæmpelse i form af gyllefluer og snyltehvepse til landbruget. Begge lever vildt i naturen i det meste af Europa og er naturlige fjender af den almindelige stueflue og stikflue. Miljøfluen® har specialiseret sig i at opformere dem i så stort antal, at deres egenskaber kan anvendes i stalde som en naturlig bekæmpelse af generende fluer.

De kan anvendes i både kvæg- og svinestalde, er SPF-godkendte og godkendte til økologer. Biologisk fluebekæmpelse er en nem, miljørigtig og ikke mindst effektiv måde at få uønskede fluer væk fra staldene.

Kildalgårdsvej 3 ​9330 Dronninglund 98 25 99 00 https://www.miljofluen.dk/

Aktuelt

Gyllefluer

Gyllefluer er naturlige fjender af stuefluer (Musca domestica) og stikfluer (Stomoxys calcitrans). Gyllefluens larver bekæmper uønskede fluer ved at spise deres larver, før de når at udvikle sig. Gyllefluer er specielt godt egnet til anvendelse i stalde med gyllekanaler, da gyllefluerne selv søger mod kanalerne for at formere sig og udrydde andre fluer.

Læs mere

Snyltehvepse

Snyltehvepse er en lille art af hvepse (2-3 mm.), som er en naturlig fjende af både stuefluer (Musca domestica) og stikfluer (Stomoxys calcitrans). Snyltehvepse anvendes som nem og effektivt fluebekæmpelse i svinestalde eller kvægstalde. Snyltehvepse er specielt godt egnet til anvendelse i stalde med dybstrøelse.

Læs mere

Vil du vide mere om Miljøfluen®?

Læs vores folder, som indeholder en uddybende beskrivelse af vores virksomhed. Her kan du ligeledes finde information om abonnementsordninger, de forskellige fluers arbejdsprocesser og hvordan du kommer i gang med brugen af vores produkter.

Læs mere

Hold dig opdateret om Miljøfluen® på LinkedIn

Få forbindelse med Miljøfluen® på LinkedIn og hold dig opdateret om de bedste metoder til at holde dine stalde fri for fluer.

Læs mere

Mød Dorthe, vores salgskonsulent

Dorthe varetager aftalerne med mange af vores danske og udenlandske kunder og tager hånd om at få skabt gode planer for indsættelse af gyllefluer eller snyltehvepse i svine- og kvægstalde.

Læs mere

Omtaler fra LandbrugsAvisen

Kontakt os

Dorthe Suzette Andersen

Tel: 98 25 99 00

Alex Pedersen

Tel: 20 71 55 58