Perlerække af webinarer venter: Sælg dit korn rigtigt, få råd til optimal gødning – og hør om fremtidens maskine

Fra tirsdag til torsdag er der et væld af interviews, indlæg og webinarer, som du kan høre og stille spørgsmål til.

Vi står foran usædvanlig aktiv nyhedsuge.

Fra tirsdag til torsdag bringer vi dig nemlig tæt på toppolitikere, faglige kapaciteter og spændende landmænd og erhvervsprofiler, når vi afholder landbrugets digitale mødested AgroWeb.

Se her et lille udvalg af, hvad du kan følge med i gratis.

Skal du sælge kornet nu?

Kornpriserne er rigtig høje – men bliver de højere eller skal du sælge næste års avl allerede nu? Hør markedsanalytiker Palle Jakobsen vurdere situationen, når han bliver interviewet af chefredaktør Christian Friis Hansen tirsdag kl. 11:00 - 11:45.

Meld dig til at se interviewet – og stil selv spørgsmål undervejs.


Ram præcist med din gødning

Tirsdag kan du også blive klogere på, hvordan du rammer afgrødens økonomiske optimum så præcist som muligt - og dermed får det bedste ud af den kostbare gødning i marken, når Yaras Jens Bach Andersen stiller op for at give den sidste nye viden videre – og svare på dine spørgsmål.

Klik på linket og meld dig til Yaras webinar

Svinene bliver mere bæredygtige – sådan hænger det sammen med avlen

Tirsdag kan du også lære mere om, hvordan svinegenetik også hænger sammen med mere bæredygtige grise. Bæredygtighed er nemlig også på programmet hos i Danish Pig Genetics avlsprogram.

I et indlæg fortæller Seniorgenetiker hos Danish Pig Genetics, Mahmoud Shirali, om, hvordan avlsprogrammet er designet med et specielt fokus på bæredygtighed

Klik på linket og meld dig til Danish Pig Genetics webinar

Kom tæt på Minkkommissionen

Under den verserende Minkkommission dækker LandbrugsAvisen udviklingen tæt – bl.a. via podcasten Minkkommissionen.

Tirsdag kan du se en live særudgave fra vores studie, hvor vi streamer, mens journalist Anders Rostgaard opsummerer udviklingen i Minkkommissionen flankeret af chefredaktør Christian Friis Hansen, der som sædvanlig stiller spørgsmålene undervejs.

Du kan være blandt de heldige seere ved at klikke på linket Se podcasten Minkkommissionen

Topmøde: Ellemann og Friis

Onsdag formiddag kan du følge et interview med Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen, når han gæster LandbrugsAvisens podcast Topmødet.

Her kommer vi både ind på den netop indgåede landbrugsaftale, men Ellemann giver også sit syn på dansk landbrugs udviklingsmuligheder generelt, samt forholder sig til, hvilken samfundskontrakt det egentlig er, at landbruget skal have med den resterende befolkning.

Hvor digitale bliver vores maskiner og landbrug?

Morten Schmidt er den dansker, som har arbejdet på højest niveau med den digitale udvikling i den globale landbrugsmaskinbranche.

Som tidligere digital chef hos New Holland og Case IH-producenten CNH Industrial og traktorproducenten Agco har han været med på indsiden, når de store spillere i branchen har skullet taget beslutningerne om hvilke teknologier, de satser på – og hvor hurtigt de skal drive udviklingen. I dag er han adm. direktør for en ny fremadstormende startup, OneSoil, hvor han er sat i spidsen for at udrulle deres løsninger til det digitale landbrug på den globale scene.

I interviewet med redaktionschef Christian Juel Jørgensen fortæller han om de nyeste digitale tendenser – og hvor hurtigt udviklingen fortsætter i de kommende tre til fem år. 

Klik på linket og meld dig til at følge med i interviewet om digitale maskiner

Se det fulde program her.