SKIOLD GROUP

SKIOLD er blandt de førende producenter i Europa af innovative løsninger og udstyr til landbrugsbranchen, og har siden 1877 specialiseret sig i udvikling, produktion og installation af: Udstyr til forarbejdning af korn, frø og såsæd; Foderfremstillingsudstyr, Udstyr og komplette løsninger til grise- og kvægstalde og senest udstyr til fiskeopdræt - fodermølle til fiskefoder og foderautomater til fisk.

Kjeldgaardsvej 3 9300 Sæby 99 89 88 87 https://www.skiold.dk

Aktuelt

SKIOLD DAMAS Sigma

Den idelle maskine til reduktion af mykotiksiner. SKIOLD DAMAS Sigmas primære funktioner er for-rensning, sortering af maltbyg, standard interventionsrensning, samt industriel rensning af afgrøder og hårde frø.

Læs mere

SKIOLD DistriWin

SKIOLD Distriwin er et nyt styringssystem, der øger produktiviteten samtidig med at omkostningerne reduceres. SKIOLD Distriwin kan udvides med SKIOLD EatTime, som er et system der optimerer udfodringen baseret på dyrenes døgnrytme.

Læs mere

Opgradér SKIOLD Pig Management til søer

Aldrig har du haft bedre mulighed for at følge dine dyrs flow igennem besætningen med konsistent datapålidelighed. Især når det kommer til dokumentation af forbrug på eksempelvis antibiotika, foder og produktions performance.

Læs mere

SKIOLD System Backup

Minimer risikoen for driftstab med SKIOLD System Backup til Distriwin, DM6000, ESF og Flexmix Pro. En gang i døgnet laves backup af anlægs- og produktionsdata, hvorved du er sikret minimal nedetid, og dine driftstab minimeres betydeligt.

Læs mere

SKIOLD JYDEN sengebøjle til malkekvæg

SKIOLD JYDEN har udviklet sengebøjlen 18A, som tilgodeser koens behov og giver landmanden en nemmere arbejdsgang. Sengebøjlen har et enkelt og åben design, som giver stor bevægelsesfrihed, samtidig med at den forhindrer koen i at ligge skråt ved hjælp af brystrør og nakkerør.

Læs mere

Bekæmp mycotoxiner og få det bedste resultat med renset korn og foder

Mykotoksiner kan forårsage en lang række skadelige helbredseffekter og udgøre en alvorlig sundhedsrisiko for både mennesker og dyr. Læs om hvordan SKIOLDs rensemaskine fjerner op til 90% mykotoksiner i dit korn og derved giver dig bedre produktionsresultater.

Læs mere

SKIOLD designer ny kalveboks, der matcher de nye krav fra fødevarestyrelsen

Med dyrevelfærd i højsædet og med baggrund i Hjertemælksordningen har SKIOLD designet en helt ny type kalveboks som sikrer god social kontakt med lavere sygdomsfrekvens og et sundere miljø.

Læs mere

Omtaler fra LandbrugsAvisen

Arrangementer

Tidspunkt / varighed

Arrangement

Arrangør

Kategori

Kontakt os

Janni Hales Pedersen

Tel: 91 36 64 16

Hans Jakob Hessellund

Tel: 40 56 87 05

Peter Bech Johansen

Tel: 20 82 83 22