VikingDanmark

VikingDanmark er ejet af de danske kvægbrugere og Vikings formål er at hjælpe ejerne til at optimere deres bedrifter og gøre en forskel for deres bundlinje. Viking leverer sæd af tyre med høj økonomisk værdi og har landsdækkende inseminerings- og rådgivningsservice. Dette sikrer kvægbrugene sunde køer og maksimal indtjening. VikingDanmark tilbyder strategisk rådgivning om bl.a. avl, reproduktion og klove i den enkelte besætning i samarbejde med besætningsejere, medarbejdere, inseminører og rådgivere. Via VikShop sælger vi et bredt sortiment af kvægrelaterede produkter fra malkehandsker til avanceret teknisk udstyr. VikShop har faste lave priser, uden rabatkoder, dikkedarer og knaldtilbud for de få - vi mener, at faste lave priser er den bedste medlemspleje for alle Vikings medlemmer. SenseHub sælges og supporteres af Vikings SenseHub Team.

Koldkærgaard, AgroFood Park 12 8200 Aarhus N 87 28 20 00 https://vikingdanmark.dk

Aktuelt

Klovrådgivning

Har du problemer med halte køer, digital dermatitis eller sålesår og ønsker du at forbedre klovsundheden i din besætning?

Læs mere

Klovbokse til landmænd

Alt fra simple behandlingsbokse til professionelle fuld-hydrauliske klovbeskæringsbokse.

Læs mere

Bevar overblikket med SenseHub™

Fleksibelt og avanceret overvågningssystem der giver værdifuld information omkring køer og kviers reproduktion og sundhed.

Læs mere

Allflex Separationslåge

Giver mulighed for automatisk og effektivt at separere køer og kvier med mindst mulig indgriben i dyrenes daglige rutiner.

Læs mere

Mælkeerstatning

Sunde kalve skaber en stærk næste generation af malkekøer og en god mælkeerstatning kan ses på både tilvækst og sundhed.

Læs mere

Typemineraler

Nyt forsøg konkluderer at typemineraler i langt de fleste tilfælde opfylder normer for mineralforsyning til kvæg samt at disse samtidig er væsentlig billigere end gårdmineraler.

Læs mere

Klovpleje

Gode klovprodukter er uundværlige i enhver kvægbesætning. VikShop har alle nødvendige produkter til en god klovpleje fra klovsko og lim til diverse plejeprodukter.

Læs mere

Smittebeskyttelse

Smittebeskyttelse er et fælles ansvar for alle på og omkring din bedrift. Besøgende skal vide hvilke forventninger der er til dem, og her kan tydelig skiltning om tøj- og støvleskift være en stor hjælp.

Læs mere

Design dine tyre

En smart funktion på hjemmesiden, hvor du kan designe og finde lige præcis de tyre der passer til dit avlsmål. Filtrer på alt fra fx polledhed til enkeltegenskaber på eksteriør.

Læs mere

Kødkvægstyre af­prøvet på malkekvæg

Brug kødkvægstyre der er sikker afprøvet på malkekvæg og få derved størst sikkerhed for lette kælvninger og god tilvækstværdi på slagtekalvene.

Læs mere

Køb medicin og vacciner med rabat

Opnå min. 10% rabat, få kredit svarende til Vikings normale kredit. Aftalen omfatter levering fra Vetpharm samt mange af de lokale landbrugsapoteker. Se hvordan du kommer i gang.

Læs mere

Beklædning og fodtøj

Arbejdstøj og fodtøj i en god kvalitet gør hverdagens job nemmere. I sortimentet finder du et meget bredt udvalg.

Læs mere

Bolus

Bolus optimerer dyrets sundhed indefra ved langsomt at blive opløst og samtidig sikrer den, at koen får den rigtige mængde tilskud.

Læs mere

Avlsrådgivning til din strategi

Avlsrådgiveren kan sammen med dig lægge strategi for netop din bedrift for b.la. brug af X-Vik, Kødkvæg, krydsning og opdrætsmængde. Kontakt en af vores rådgivere.

Læs mere

Kontakt os

Kurt Bach (Dyrlæge, klovekspert)

Tel: 40 33 15 10

Thorkild Kallestrup (SenseHub)

Tel: 30 49 71 03

Grethe Fabricius (VikShop)

Tel: 51 51 58 90