Arla forfremmer landedirektør

Arla forfremmer landedirektør i Arla Danmark Jakob Bernhard Knudsen til en ny lederstol.

Landedirektør i Arla Danmark Jakob Bernhard Knudsen skifter til en ny rolle og bliver fremover kommerciel ansvarlig for Europa.

Den nye titel bliver offivielt 'Senior Vice President, Commercial Operations Europe'. Det skriver Arla i en pressemeddelelse.

Som kommerciel ansvarlig for Europa bliver én af Jakob Bernhard Knudsen nye hovedopgaver at styrke kendskabet til Arla brandet og brandets popularitet hos de europæiske forbrugere, skriver mejeriet.

Jakob Bernhard Knudsen startede hos Arla i 2012 som marketingdirektør. I 2016 fik han rollen som landedirektør for Arlas danske forretning

”Jeg ser meget frem til at byde Jakob velkommen i den nye rolle som kommerciel ansvarlig i Europa. I sin rolle som landedirektør i Arla Danmark har Jakob har formået at vækste både brands og omsætning i et marked, hvor Arla i forvejen står rigtig stærkt”, executive Vice President for Europa, Peter Giørtz Carlsen.

Om sin nye rolle i Arla fortæller Jakob Bernhard Knudsen: ”Jeg glæder mig til nu at stå i spidsen for at udvikle vores kommercielle aktiviteter i Europa og gøre Arla-varemærket endnu mere kendt blandt de europæiske forbrugere”.

Jakob B. Knudsen tiltræder den nye stilling som kommerciel ansvarlig for Europa d. 1 marts, og vil samtidig fortsætte som landedirektør i Arla Danmark indtil hans afløser er fundet.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle