Arla kritiserer Landbrug & Fødevarer efter Arhnungs opsigelse

Arla-formand Jan Toft Nørgaard er meget ærgerlig over at Landbrug & Fødevarer ikke reagerede rettidigt i sagen om krænkelser i Danbred.

Hos Arla er der stor ærgrelse over håndteringen af krænkelsessagerne i Danbred, der har fået topchef Anne Arhnung til at opsige sin stilling og Arla Formand Jan Toft Nørgaard giver nu Landbrug & Fødevarer en opsang.

”Jeg er oprigtigt talt meget ærgerlig over, at dette kaotiske sagsforløb nu har resulteret i, at Anne Ahrnung har besluttet sig for at opsige sin stilling. Jeg anser hende som en utrolig dygtig og kompetent leder med en høj grad af integritet og det er et tab for Landbrug & Fødevarer", siger han i en skriftlig kommentar til LandbrugsAvisen og fortsætter

"I forbindelse med Danbred-sagen har jeg været meget tydelig omkring min holdning til sagens alvor og gjort det utvetydigt klart for Landbrug&Fødevarer, at der var behov for konkret handling fra deres side. Det skete ikke rettidigt og tilbage står nu, at Landbrug & Fødevarer har mistet en meget dygtig leder".

Han forventer, at L&F fremadrettet agerer som en moderne landbrugsorganisation, hvilket han har gjort organisationen klart.

"Jeg ser frem til de resultater den eksterne undersøgelse bringer til at hjælpe dette godt på vej", slutter han sin kommentar.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle