Arla udnævner ny næstformand

Arla har fundet en afløser for Heléne Gunnarson.

Arlas bestyrelse har udnævnt tyske Manfred Graff som ny næstformand i Arla. Han skal afløse Heléne Gunnarson, som har besluttet at træde tilbage fra bestyrelsen for at prioritere sin gård og familie.

Det meddeleler Arla.

Med udnævnelsen af Manfred Graff som næstformand og de nye svenske bestyrelsesmedlemmer, Marita Wolf og Gustav Kämpe, er bestyrelsen nu på plads, inden den nye strategiperiode begynder.

Det er første gang, at et centraleuropæisk bestyrelsesmedlem er en del af formandskabet – et nyt kapitel, som formand Jan Toft Nørgaard ser meget frem til at indlede.

“Manfred Graff og jeg har haft et tæt samarbejde i bestyrelsen siden 2012, og jeg er sikker på, at vi vil udgøre et stærkt formandskab. Manfred spiller en vigtig rolle i Arlas bestyrelse, og hans store erfaring og viden om andelsselskabet vil være et kæmpe aktiv for formandskabet. Manfred har som formand for Area Council-formandsgruppen gjort et fantastisk stykke arbejde med at samle og balancere andelshavernes interesser på tværs af områder",  siger han.

Manfred Graff er stolt af tilliden.

“Det er en stor ære at blive valgt som Arlas nye næstformand, og jeg er stolt af den tillid, bestyrelsen har vist mig. Jeg påtager mig dette store ansvar i ydmyghed, og sammen med resten af bestyrelsen og ledelsen ser jeg meget frem til at fortsætte arbejdet med at styrke og udvikle vores samarbejde,” siger Manfred Graff.

Manfred Graff begynder sit virke som næstformand, når repræsentantskabsmødet slutter d. 27. oktober.
Han er 62 år gammel og har en konventionel gård med 230 køer i Simmerath i Vesttyskland. 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle