Arla underskriver kontrakt med nordirsk mejeri

Arla Foods ingrediensdivison indgår samarbejde med det nordirske mejeri Dale Farm

Arla Foods har underskrevet en kontrakt med den irske mejerikoncern, Dale Farm, om levering af valleproteinkoncentrat til Arlas globale ingrediensvirksomhed.

Det skriver Arla Foods i en pressemeddelelse.

Det er første gang, at de to mejeri samarbejder som en del af en større forsyningskontrakt. Dale Farm der har hovedkontor i Nordirland vil levere valleproteinkoncentratet, der er en ingrediens i bla.  modermælkserstatningtil Arla Foods.

Arla Foods Ingredients er en af ​​verdens førende leverandører af raffinerede valleingredienser inden for spædbørns-, kliniske- og sportsernæring, sundhedsfødevarer og andre fødevarer og drikkevarer.

Arla Foods Ingredients er glad for at have sikret en kontrakt med Dale Farms for derved at kunne  imødekomme den stigende globale efterspørgsel efter specialprodukter og fortsætte med at øge værdien af ​​sin valleingrediensvirksomhed gennem innovation og omfattende know-how.

”I Arla Foods Ingredients er vi meget glade for det nye partnerskab med Dale Farm og den mulighed det giver for at udvide vores forretning og derved tilføre værdi for vores landmandsejere. De to virksomheder deler en fælles vision om, hvordan man udvikler ingredienser af høj kvalitet til de globale markeder og for Arla, hvilket gør det til et vigtigt næste skridt i vores voksende ingrediensvirksomhed", siger Supply Chain Senior Vice President Arla Foods Ingredients, Povl Friis. 

Dale Farm har indtil nu hovedsageligt leveret valleprotein til brug i sportsernæringsprodukter, så med denne kontrakt repositionerer Dale Farm sig inden for markedet for modermælkserstatninger.

”Dette partnerskab med Arla udgør en fremragende mulighed for at øge vores tilstedeværelse på det globale valleproteinmarked og tilføje værdi til vores forretning for vores landmandsejere", siger Group Operations Director for Dale Farm Chris McAlinden og fortsætter:

”I betragtning af at både Dale Farm og Arla er andelsselskaber, er dette partnerskab gode nyheder for mælkeproducenterne, der ejer begge virksomheder. Ved at arbejde sammen udnytter vi vores kombinerede ekspertise og teknologi til at bringe en højkvalitets specialistingrediens ind i det globale valleproteinmarked og skabe fremtidige muligheder for vækst på eksportmarkederne. ”

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle