»Jeg er bange for, at vi ikke har set den fulde reaktion på sidste års tørke endnu«

Omkring 100 personer havde fundet vej til Vig forsamlingshus, da Odsherreds Landboforening holdt generalforsamling mandag 4. marts.

Mandag aften blev den årlige generalforsamling afholdt i Odsherreds Landboforening. Tilslutningen til arrangementet var stor: Over 70 mennesker kom til fællesspisning i de hyggelige rammer i Vig Forsamlingshus. Efter maden tilsluttede sig yderligere 30 personer, og salen var derfor godt fyldt op.

Allerede fra start var stemningen god, og opbakningen fra medlemmerne var tydelig at mærke.

Formand Allan Klestrup Hansen indledte sin beretning med ordene »År 2018 er et år, ingen landmand vil glemme. Vi ser tilbage på et år, som har været exceptionelt tørt«. Tørken til trods roste formanden sammenholdet blandt landmændende, som hjælper hinanden i pressede situationer og fortsatte:

»Jeg er bange for, at vi ikke har set den fulde reaktion på sidste års tørke endnu«, lød det fra Allan Klestrup Hansen. Dette uddybede han med, at der nok venter flere konkursramte landmænd i 2019, og at fokus derfor må lægges på erhvervets robusthed.

Beretningen afsluttede med et syn fremad: »Der forventes ro og stabilitet på økonomikontoret, en god medarbejderstab, som gør det muligt at tilbyde kunderne en faglig høj rådgivning, og bestyrelsen vil gøre endnu mere brug af Odsherreds Erhvervsforum i 2019 - til gavn for os alle«, sagde Allan Klestrup Hansen.

Efterfølgende regnskabsgennemgang blev ført af den konstituerede leder Nanna Lind. Regnskabet viste et flot overskud på kr. 108.000 med respekt for foreningens medlemmer og kunder.

Aftenen sluttede med et spændende indlæg af Anne Ahrnung, adm. direktør i L&F.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle