1.000 dejlige billeder fra en fremragende høst

Det er et godt liv at være landmand. Det beviser de over 1.000 billeder, som er sendt ind til fotokonkurrencen »Skyd høsten«. Her er de tre vindere af konkurrencen - men det har været en svær afgørelse.

Hvor er der dejligt ude på landet. Ikke mindst når mejetærskeren er støvet af og kørt i stilling på en kornmark, der bugner af modent korn, mens hele familien gør sig klar til at hjælpe til.

Det viser de mange billeder, som er sendt ind til fotokonkurrencen »skyd høsten«, som Landbrugsmedierne og forsikringsselskabet Gjensidige har afviklet i fællesskab.

Billederne er fulgt af en række historier, der varmer helt ind i sjælen. Helt fra drengen på halvandet, der er med til sin første høst, til senior på 90 år, der stadig hjælper til. Når der skal høstes, er der plads til alle hænder, der vil hjælpe til.

Det så vi på

Vinderne er udpeget af et panel bestående af marketingskonsulent Susan Blindbæk Vestergård og fagkonsulent Jørgen Dybro fra Gjensidige, samt fotojournalist Torben Worsøe og layoutchef Ulf Skov Nielsen, Landbrugsmedierne.

»Vi har lagt vægt på, at billederne formidler livsglæde og glæde ved at bo og arbejde på landet. Og så har vi også set en lille smule på sikkerhedsaspektet i de billeder, vi har vurderet,« siger marketingskonsulent Susan Blindbæk Vestergård fra Gjensidige.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle