To 25 års jubilæer

25 To lærere på Jordbrugets UddannelsesCenter fejrer i år 25 års jubilæum.

Emma Søe har en baggrund som folkeskolelærer og underviser primært i fagene biologi og specialdyr i landbrugsuddannelsen. Emma fungerer derudover som vagtlærer på kostskolen og har gjort det i adskillige år. Både blandt eleverne og kollegerne nyder hun stor respekt med den karakteristiske dialekt fra Ulfborg-egnen og ikke mindst sit lune og positive væsen. Emma Søe er i de seneste år blev uddannet til læsevejleder og fungerer nu som sådan på JU.

Erik Sand Lauridsen har en baggrund som landbrugstekniker og selvstændig landmand. Han underviser primært i sprøjtecertifikat, jordbundslære og plantefag. Også han fungerer som vagtlærer på kostskolen, hvor hans rolige væsen kan være med til at dæmpe selv de mest urolige gemytter - en væsentlig kvalifikation i det job.

Erik Sand Lauridsen har altid været meget afholdt af eleverne. Han er kendt for sit tålmodige og sociale væsen, som mange gennem årerne har nydt gavn af. Han har altid taget sig tid til en snak med elever, som har haft ekstra behov for det.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle