46 trækkere til Bygholms traktortræk

Eleverne på Bygholm Landbrugsskole har i år taget initiativ til deres helt eget traktortræk, og tilmeldingen går over al forventning. Det foregår 1. maj. Der er nu er 46 trækkere tilmeldt årets traktortræk.

Ud over eleverne deltager skolens personale i trækket, der er to lærere som tager udfordringen op mod forstander Kaj Åge Højgård. Kaj udtaler, at det hele startede som en god joke, men da de to lærere tog ham på ordet, var han selvfølgelig også klar til at give en af traktorerne fuld gas. De tre trækkere fra personalegruppen er i samme vægtklasse, så kampen bliver tæt.

Under traktortrækket vil der blive serveret pølser, som er stegt på ikke mindre end Danmarks største grill. Grillen er bygget op af en gyllevogn som er skåret over, så der skulle være mulighed for at få den værste sult stillet. Traktortrækket er en optakt til skolens årlige grillfest om aftenen, hvor den store grill også er i gang med at grille bøffer og koteletter til de 300 gæster, som allerede er tilmeldt arrangementet. Gæsterne er skolens nuværende elever med påhæng plus tidligere og kommende elever.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle