50 års-jubilarer besøger Agroskolen

I år faldt elevstævnet på Agroskolen på grundlovsdag, og miljø- og fødevarerminister Esben Lunde Larsen var på besøg og holdt sin grundlovstale som årets oplæg.

På forhånd havde mere end 100 tidligere elever meldt deres ankomst, og til Esben Lunde Larsens tale mødte yderligere 30 gæster op. Nyuddannede unge landmænd såvel som 50 års-jubilarer var blandt deltagerne, og alle havde en skøn dag.

Esben Lunde Larsen holdt sin tale i Agroskolens park, hvor de store birketræer skyggede for den ellers dejligt varme sol.

Grundlovstalen tog fat om flere nutidige emner som informationsdeling på sociale medier men holdt sig selvfølgelig til landbruget som omdrejningspunkt.

Efter talen gav ministeren sig god tid til at snakke og diskutere alt fra Agroskolens udvikling til landbrugspakke og fremtid.

Som altid bød køkkenet på lækker frokost og kaffe, og der blev tid til både snak, jubilar-fotografering, rundvisning og film fra »gamle dage«.

Blandt de deltagende var også en hel del jubilarer – både 25-, 30-, 40- og 50-års, som alle nød at se kendte ansigter igen efter mange år. Ikke mindre end 50 50-års-jubilarer var mødt op, og med deres ægtefæller fyldte de godt op i landskabet. Jubilarerne havde selv fundet hinanden via telefon og internet, og snakken flød fra start til slut.

Agroskolen og Elevforeningen glædes over det flotte fremmøde og ser frem til næste års arrangement.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle