Alltech fik millionoverskud

Alltech Denmark fortsatte sin eksplosive vækst i 2007.

Alltech Denmarks omsætning steg i 2007 til mellem 25 og 30 mio. kr. - en stigning på godt 40 procent i forhold til året før.

Samtidig gik regnskabet i plus med et årsresultat på en mio. kr. - 1,7 mio. kr. mere end året før, hvor der var et minus på 692.000 kr. Det viser årsregnskabet der netop er offentliggjort.

Alltech producerer tilsætningsstoffer til foder. Væksten i Danmark har været enorm, siden selskabet etablerede sig i 1996. I 2000 var omsætningen cirka fire mio. kr, og siden er den steget eksplosivt med tocifrede procenter år efter år.

Det amerikanske moderselskab, Alltech, blev etableret i 1981. Siden er omsætningen vokset fra en til 200 mio. dollars.

En af salgssuccesserne, yea-sacc, en slags gær som bruges i kvægfoder, har været en økonomisk succes, der gjorde massiv forskning og udvikling mulig. Det har ført til en lang række produkter og 1.800 medarbejdere i 85 lande.

De primære produkter i Danmark er, ud over yea-sacc, sel-plex, et organisk selenprodukt, gærproduktet MTB-100, spormineralet Bioplex begge til foder og Silall, et ensileringsprodukt.

Firmaet sælger både til foderindustrien og som noget relativt nyt nu også direkte til landmænd.

Alltech Denmark har hovedkontor i Vejle, hvorfra otte ansatte varetager Alltechs interesser, med den nyansatte adm. direktør Morten Hansen i spidsen.

thalbitzer@landbrugsavisen.dk

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle