Alsidig ny plæneklipper

Rider 115B låner nogle af de bedste funktioner fra Husqvarnas high-end-maskiner.

Husqvarna supplerer serien af Rider plæneklippere med en ny model.

Navnet er Rider 115B, og maskinen er en såkaldt ride-on-klipper med motoren placeret bagerst og klipperaggregatet placeret forrest. Selve maskinen er knækstyret, og med førersædet på den forreste del betyder det, at føreren altid har et godt overblik over klipperen.

Men den kan mere end klippe græsset. Takket være tilbehør som sneblad, anhænger, mosrive og spreder kan den vedligeholde haven året rundt, påpeger Husqvarna.

Benzinmotor på 13 hestekræfter

Husqvarna 115B har en klipperbredde på 95 centimeter, og ifølge Husqvarna har maskinen lånt flere gode elementer fra de professionelle modeller.

»Den har funktioner, som indtil nu kun er set på vores professionelle maskiner. Maskinen har en pedalstyret hydrostatisk transmission, den har let tilgængelige betjeningselementer og automatisk knivindkobling,« fortæller Jakob Hansen, administrerende direktør for Husqvarna Danmark.

Husqvarna 115B er baghjulstrukket og drives af en encylindret benzinmotor fra Briggs & Stratton. Den er på 500 kubikcentimeter og yder 13 hestekræfter.

Plæneklipperen er udstyret med Husqvarnas BioClip-teknologi, hvilket betyder, at græsset klippes i små stykker, som komposterer hurtigere og dermed gøder græsplænen helt naturligt.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle