Arlas finansdirektør stopper

Natalie Knight har siddet som finansdirektør hos Arla siden 2016.

Finansdirektør hos Arla Foods, Natalie Knight, træder tilbage.

Natalie Knight har fået nyt job som økonomidirektør hos den hollandske-belgiske detailkoncern Ahold Delhaize, hvorfor hun stopper hos Arla 29. februar 2020. Dermed skal Arla have ny chef for finanserne, den såkaldte CFO-post.

Natalie Knight startede som finansdirektør hos Arla i 2016, hvor hun blev hentet fra en stilling i sportsgiganten Adidas.

I de sidste par år med Natalie Knight ved roret har Arla styrket sin balance og en stærk pengestrøm, der har gjort det muligt at finansiere investeringer. Her menes der især, at det sidste år var muligt at udbetale hele årets overskud til de tørkeramte andelshavere. Også spare- og transformationsprogrammet Calcium, der har fundet store summer i besparelser i de seneste halvandet år og endda ligger foran det forventede potentiale, har ligget som en del af finansdirektørens portefølje.

I modsætning til i de fleste af de øvrige danske andelsselskaber inden for landbruget - og også i virksomheder generelt - har Natalie Knight ikke været en del af Arlas direktion.

Arla Foods direktør Peder Tuborgh udtaler:

»Jeg vil gerne anerkende og takke Natalie for det bidrag, hun har ydet til de fremskridt Arla Foods har gjort over de sidste fire år, og for den støtte, hun har givet mig og resten af mit team«.

Arla Foods går nu i gang med at lede efter Natalie Knights efterfølger på posten.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle