Bedre råd om boligudlejning

Patriotisk Selskab indgår samarbejde med Ejendomsforeningen Danmark for at kunne rådgive bedre.

Patriotisk Selskab, hvis medlemmer tæller landets større jordbrugsvirksomheder, har netop indgået en samarbejdsaftale med Ejendomsforeningen Danmark.

Aftalen vil give Patriotisk Selskab adgang til ekspertviden og professionel rådgivning inden for ejendomsbranchen. Det omfatter blandt andet løbende opdatering om de hyppige ændringer i lejeloven. Det gælder desuden afgørelser i boligsager og fastsættelse af leje, herunder dokumentation af lejens sammensætning, der ifølge direktør Henrik Danielsen, Patriotisk Selskab, ofte giver anledning til problemer. Han lægger desuden vægt på, at Patriotisk Selskab som medlem af Ejendomsforeningen vil få større indflydelse, idet Ejendomsforeningen er en høringsberettiget brancheorganisation i forhold til lejeloven, der især er indrettet i forhold til boligejendomme i byerne.

Mere professionel

»I Patriotisk Selskab er vi meget glade for denne aftale, som gør os i stand til at yde en endnu mere professionel rådgivning til vores medlemmer. De fleste af vores medlemmer har ved siden af deres landbrugs- og skovbrugshverv også mange ejendomme, der lejes ud, og de vil få god gavn af aftalen,« siger Henrik Danielsen.

Ifølge aftalen skal Ejendomsforeningen Danmark løbende opdatere særligt udpegede medarbejdere hos Patriotisk Selskab, som derefter skal servicere medlemmerne.

»Vi har gennem længere tid ønsket at kunne tilbyde vore 1.200 medlemmer en bedre rådgivning på ejendomsområdet, og det er helt bevidst, at vi har valgt at gå sammen med Ejendomsforeningen Danmark, som i den grad har fingeren på pulsen, når det gælder lejeloven og dens mange regler,« siger Henrik Danielsen.

Direktøren forventer, at rådgivningsdelen bliver det element, som medlemmerne vil gøre brug af fra dag et, men aftalen giver også mulighed for at få rabatter, når der købes kurser, bøger, blanketter mv.

Aftalen trådte i kraft 1. september.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle