Byrådet modvirker stress

Det fysiskprægede arbejde på en kvægbedrift har efterhånden sat sig sine spor på mit helbred, og min læge sagde, at hvis jeg ikke fandt en hobby, ville min aktive tilværelse som landmand blive indskrænket. Og det måtte jeg reagere på.

Ja, det gjorde jeg, men som formand for den lokale skolebestyrelse modtog jeg også opfordringer om at stille op. Hvervet som skolebestyrelsesformand gjorde, at jeg fik indblik i, at tingene for vores børn i skolerne kunne gøres anderledes.

Ja, helt klart. På vores bedrift arbejder vi meget systematisk, og min mand og jeg har formuleret visioner og meninger om, hvordan vores dyr skal passes. Så uanset hvem der passer dyrene, så passes de altid på den samme måde. Den tilgang til opgaverne vil jeg forsøge at overføre til det kommunalpolitiske arbejde og de opgaver, som vi skal tage stilling til. Og det at være selvstændig, aktiv landmand ser jeg også som en fordel, når vi diskuterer erhvervspolitik. Tankegangen bag at drive en virksomhed kan bruges i mange sammenhænge.

Ja, selvfølgelig, men i dag findes der alverdens tekniske hjælpemidler, som kan gøre hverdagen lettere. I vores familie er vi ikke it-forskrækkede, så vi har eksempelvis allerede to iPad's, som gør det let at tjekke mails og planlægge hverdagen.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle