Af Rikke Boss, formand 4H

Pludselig er det der, foråret. Temperaturen stiger, solen skinner, fuglene synger, og både børn og voksne i 4H bliver ivrige efter at få gang i haveaktiviteterne.

Det kan næsten ikke gå hurtigt nok med at få gjort jorden klar til at så de første afgrøder. Forventningen om at smage den første radise eller kartoffel som børnene selv har avlet. Det kan ikke købes for penge, og det smager mange gange bedre end det, som kan købes henne i Føtex. Det er fantastisk at følge, hvordan de små spirer gror så hurtigt, at man næsten kan se dem vokse dag for dag.

Fællesskab

Men foråret har også andet at byde på. Dyrskuerne starter over hele landet. Som en tilbagevendende tradition og en sikker succes hos både arrangører, udstillere og publikum.

Der er ikke noget så dejligt som at opleve børn og dyr i det fællesskab, som dyrskuerne giver. Det betyder ikke noget, om det er små eller store dyr, og om man har udstillet mange gange før, eller det er første gang, man er med. Selvfølgelig får man større erfaring, jo flere gange man har udstillet, men der er plads til alle, og hvis man er med for første gang, lærer man rigtig meget af at snakke med de mere erfarne.

Oplevelser

For publikum er der rig mulighed for at klappe, kæle og røre ved dyrene. Det er en sjov og spændende oplevelse for børn for første gang at komme tæt på dyrene, og udstillerne er glade for at vise deres dyr frem og fortælle om alle de gode oplevelser, de har med deres dyr.

Jeg glæder mig til at komme på dyrskue og snakke med en masse dejlige børn og dyr.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle