De sorte spejderes stjerne

Radioprogrammet "De sorte spejdere" har fået en god husven. Kasper Højegaard er blevet landbrugs-stjernen, der fortæller om sit liv som 18-årig i Thy.

Hører du ofte radio, og hører du jævnligt P3 mellem kl 14 og 16, så er du helt sikkert stødt på Kasper fra Thy.

Landbrugseleven Kasper Højegaard er blevet en stjerne i radioprogrammet "De sorte spejdere", og værterne ringer jævnligt thyboen op for at få en snak om ting og begivenheder, der sker og ikke sker i den 18-åriges liv.

"Som regel går det meste af tiden med at snakke om, hvad jeg har foretaget mig, siden vi sidst talte sammen, og hvad der skal ske, indtil vi skal snakkes ved igen. Og så snakker vi lidt om noget fra programmet eller noget fra radioavisen," fortæller Kasper.

Han er stor fan af radioprogrammet, og han blev vildt glad, da han for et års tid siden endelig kom igennem til radioprogrammets bingoindslag.

"Jeg kom igennem en dag, hvor jeg på mit arbejde stod og lukkede gylle ud. Det kom der hurtigt en hyggelig snak ud af, og til sidst spurgte de, om ikke de måtte ringe igen. Og det gav jeg dem jo så lov til," siger Kasper.

Han kan stadig godt lide at være med, men er ikke oppe i det røde felt, som han var i starten, når værterne Anders Lund Madsen og Anders Breinholdt ringede ham op.

"I starten var det overvældende at være med i sit yndlingsprogram. Det er selvfølgelig stadig sjovt, men nu er det mere hverdag," forklarer Kasper.

Han er helt klar over, hvorfor de bliver ved med at ringe til ham:

"De bruger mig, fordi de kan få lov til at lave lidt grin med en bonderøv. Det har jeg det fint nok med. Jeg tager jo ikke den hårde tone personligt. De lægger tit op til at få en verbal røvfuld, og så er det fedt, når man kan give dem lidt igen," fortæller Kasper.

Ingen stjernenøkker

Han bliver af og til genkendt, og han er flere gange blevet spurgt, om ikke det er ham fra radioen. Men livet som radiostjerne i et Danmarks mest populære radioprogrammer er ikke noget, der ryster landbrugseleven fra Thy synderligt.

"Det er da sjovt nok at være lidt kendt, men man er blevet lidt vant til det. Det kan dog godt være lidt belastende med de typer, som tror, de kender mig, fordi jeg har været i radioen, og derfor tror, at jeg altid gerne vil snakke med dem," fortæller Kasper.

Kendislivet har dog også sat sit præg på den praktikplads, hvor Kasper lige er startet.

"Til jobsamtalen spurgte chefen, om ikke det var mig fra radioen. Da jeg sagde ja, spurgte han, om jeg så skulle tale i telefon hele dagen. Det kunne jeg godt garantere, at jeg ikke skulle. Ringer de, hvis jeg er i gang med noget andet, jamen så lader jeg bare være med at svare," slutter Kasper Højegaard, der lige har afsluttet modul 1b på Agroskolen i Herning.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle